fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Παρά το γεγονός ότι μια έχουμε κρύο, μια ζέστη, οι αναγνώστριες μας ξέρουν πολύ καλά τι να φορέσεουν και να έχουν πάντα στυλ.

Στο σημερινό post ξεχώρισα 3 πολύ stylish και υπέροχα outfits από 3 κορίτσια. Η κάθεμια έχει κάτι μοναδικό στο στυλ και στο outfit της που την κάνουν και ξεχωρίζει.

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν:

1
Gaby Michael (Instagram: gaby.michael)

Αυτό είναι το απόλυτο look black μαζί με ασημένια sneakers σε συνδυασμό με black sunglasses είναι το καλύτερο outfit για να βγεις έξω και να βγάλεις χιλιάδες φωτογραφίες. Ντύσου έτσι και όλοι θα σε θαυμάσουν! ????

2
Σταύρη Χατζηγεωργίου (Instagram: __stavrihadjigeorgiou__

H Σταύρη έχει φορέσει ένα πολύ girly outfit, φορώντας ένα μαύρο lace φόρεμα και ένα one shoulder sweater σε μπεζ απόχρωση. Τα cat eye sunglasses είναι αυτά που ολοκλήρωσαν το look της! Great choice! ????

3
Σαλώμη Σάββα (Instagram: ssalomii)

Η Σαλώμη έχει κάνει ένα αρκετά απλό και stylish συνδυασμό, φορώντας ένα μονόχρωμο ζιβάγκο και jeans που έχουν μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια μπροστά. Η ζώνη και η γούνα ήταν οι λεπτομέρειες που ολοκλήρωσαν το look της! ????

Σας ευχαριστούμε!

Συνεχίστε να μας κάνετε tag στο Instagram ή
να βάζετε το hashtag #studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending