fbpx

Εντυπωσιακός αγώνας με νικητή το Ευρωπαϊκό!

Όσοι παρευρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου είδαν έναν σπουδαίο αγώνα ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με σκορ 6 – 2 αλλά θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα 2 – 6 ή 6 – 6. Η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων τους έδωσε την νίκη και έτσι μπήκαν δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν επιθετικές διαθέσεις. Στο 7ο λεπτό ο Αχιλλέας Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ για τους πορτοκαλί, ασκώντας περισσότερο πίεση στους αντιπάλους.

Το δεύτερο γκολ άργησε, σχετικά, να έρθει αφού στο 20′ ο Αλέξανδρος Χατζηβασίλη έγραψε το 2 – 0. 3 λεπτά αργότερα ο Ραφαήλ Αλαμπρίτης μείωσε σε 2 – 1 ενώ στο 24′ ο Αχιλλέας Κωνσταντινίδης άνοιξε ξανά την ψαλίδα του σκορ γράφοντας το 3 – 1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στο 2ο ημίχρονο με την ομάδα του Τεχνολογικού να πιέζει ψηλά για το γκολ. Στο 30′ ο Μάμας Κακουλής μείωσε σε 3 – 2 κάνοντας το ντέρμπι να μοιάζει με αρχαία τραγωδία.

Η μπάλα πηγαινοερχόταν με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην επίθεση παρά στην άμυνα. Στο 42′ ο Αχιλλέας Αντρέου έγραψε το 4 – 2 λυτρώνοντας την ομάδα του Ευρωπαϊκού.

3 λεπτά αργότερα, αφού οι δύο ομάδες έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες, ο Γεώργιος Κρέκος έγραψε το 5 – 2 και έδωσε έτσι την νίκη στην ομάδα του. Η ομάδα του Τεχνολογικού δεν άφησε το παιχνίδι και πίεσε αρκετά ψηλά για να μειώσει και να κυνηγήσει το θαύμα. Δεν τα κατάφερε και σε μια από τις φάσεις που έβγαινε ψηλά δέχθηκε και 6ο γκολ, με σκόρερ τον Αχιλλέα Αντρέου.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ανδρέου Α., Ιακώβου Κ., Χατζηβασίλη Αλ., Χανναράς Ν., Χριστοφόρου Μ., Καλαϊτζίδης Ν., Κρέκος Γ., Στυλιανού Κ., Κωνσταντινίδης Αχ., Αγγελή Αθ.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Φιλίππου Α., Παναγή Μ., Αλαμπρότης Ρ., Σαββίδης Α., Σπύρου Αλ., Ττεραλής Γ., Σάββα Π., Μερακλής Π., Κακουλλής Μ., Κούκου Δ., Παρούλης Μ., Πιλή Αγ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending