fbpx

Κέρδισε και έβαλε τις βάσεις του το Ευρωπαϊκό!

Το Frederick University υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών, και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα χορταστικό θέαμα.

Νικητής ήταν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 53 – 65.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έδειξαν τη διάθεση τους για το παιχνίδι. Πολλές επιθέσεις και από τις δύο πλευρές με σκοπό να πάρουν ένα καλό σκορ για να το κρατήσουν μέχρι τέλους. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στάθηκε πιο εύστοχο και πήρε προβάδισμα με 8 – 15. Οι γηπεδούχοι έβλεπαν τις προσπάθειες τους να μην καταλήγουν όλες σε πόντους και μπήκαν στο 2ο ημίχρονο με την ίδια διάθεση αλλά με περισσότερη ευστοχία. Σημείωσαν 22 πόντους έναντι 15 των φιλοξενούμενων και έτσι οι δύο ομάδες έφτασαν στο 30 – 30 στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου.

Οι δύο ομάδες πείσμωσαν για τη νίκη με την ομάδα του Ευρωπαϊκού να μπαίνει πιο δυνατά και να παίρνει προβάδισμα 9 πόντων. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν αλλά έχασαν σημαντικό έδαφος αφού τέλειωσαν το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 38 – 46. Έχοντας την διαφορά και τον χρόνο με το μέρος τους, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν άλλο αέρα. Σημείωσαν 19 πόντους έναντι των 15 των σκληροτράχηλων αντιπάλων τους και πήραν τη νίκη.

Το Ευρωπαϊκό μετρά πλέον 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και για ακόμη μια φορά είναι έτοιμο να διεκδικήσει τον τίτλο.

Frederick University (Γεωργίου Γ): Παπάς Γ, Ζεκαλάκης Γ, Λολός Σ, Αθανασίου Α, Τσιγκάκος Ν, Κιτρινάκης Ο, Φραγκέσκου Γ, Γρίβας Κ, Χαραλάμπους Χ, Μπούρας Σ, Χατζηαντωνιάδης Κ, Κάππολης Χ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Rajic G): Μακωνιάτης Α, Καρκαλάτος Δ, Τσάκωνας Ν, Ζαρογιάννης Θ, Ματακίδης Κ, Γιαχνάκης Σ, Μπουρίκας Ι, Κουμής Μ, Σπυλιακόπουλος Δ, Καριολέμος Ο, Τσέτης Α, Σολωμού Σ.

Φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending