fbpx

Σπουδαίο διπλό για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Φούτσαλ Γυναικών και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-2.

Οι φουτσαλίστριες του Μάριου Γιαξή μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και απείλησαν την εστία των γηπεδούχων πολύ γρήγορα. Στο 6ο λεπτό πήραν προβάδισμα, με την Κιρκίνη, σημαδεύοντας έτσι το ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα τους. Η ομάδα του Φρίξου Πιερή εντεπιτέθηκε και προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δέχτηκε και 2ο γκολ στο 11ο λεπτό. Σκόρερ αυτή την φορά η Αντωνία Πελοπίδα.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαινοέρχονται προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά δεν έβρισκαν την λύση. Η ομάδα του Ευρωπαϊκού ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο πιο αποφασιστικά αφού έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Η Χρυστάλλα Χαραλάμπους μείωσε σε 1-2 στο 29ο λεπτό δίνοντας έτσι ελπίδες στην ομάδα της.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος η ομάδα του Ευρωπαϊκού τα έδωσε όλα στην επίθεση ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας χτυπούσε κυρίως με αντεπιθέσεις. Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ αλλά οι τερματοφύλακες και η τύχη είχαν άλλη άποψη.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Ν, Αντωνίου Α, Ματθαίου Μ, Αυγουστή Μ, Κλεάνθους Χ, Χαραλάμπους Χ, Πανταζή Α, Χρυσάνθου Α, Γεωργίου Β, Κλέιτου Α, Τίγρη Σ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πελοπίδα Α, Τουμπή Ε, Κιρκίνη Α, Παπαδοπούλου Δ, Καλιάνου Χ, Κυριάκου Σ, Βικτώροβα Β, Βασιλάκη Μ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending