fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post ξεχώρισα 3 πολύ stylish street style outfits από αναγνώστριές μας. Μπορούν να φορεθούν όλα αυτές τις γιορτινές μέρες!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν:

1
Άντρεα Ραγιά (Instagram: andrea_rayia )

Αυτό είναι ένα από τα πολύ ωραία αλλά και casual looks που μπορείς να δημιουργήσεις! Η Άντρεα συνδύασε το μαύρο ζιβάγκο της, με flare jeans και cat eye γυαλιά ηλίου!

Βέβαια την παράσταση κλέβει η μουσταρδί γούνα και εννοείται το background από πίσω.

2
Βασιλική Αντωνίου (Instagram: vasilikh96_)

Η Βασιλική επέλεξε ένα εντελώς ανοιξιάτικο outfit φορώντας το off shoulder top της με high waisted jeans. Το half up και half down hairstyle της, σε συνδυασμό με τα ασημένια κοσμήματά της έκαναν το look της ξεχωριστό και πολύ ρομαντικό.

3
Αικατερίνη Σκουταρίδου (Instagram: catherine.skk)

Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο total black look από την Αικατερίνη. Συνδύασε μαύρο τζιν, με μαύρα cat eye sunglasses και μαύρα brogues. H μαύρη Gucci δερμάτινη ζώνη είναι το αξεσουάρ που έσπασε τη μονοτονία του μαύρου.

Σας ευχαριστούμε!

Συνεχίστε να μας κάνετε tag στο Instagram ή
να βάζετε το hashtag #studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending