fbpx

5 must have κομμάτια της άνοιξης που προτείνει η Έβελυν για στυλάτες εμφανίσεις!

Η άνοιξη είναι για τις περισσότερες από εμάς η αγαπημένη εποχή. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεση το ίδιο, αρχίζουμε και προσθέτουμε ωραία έντονα και παστέλ χρώματα. Για να ξέρετε όμως με ποια χρώματα να ξεκινήσετε σκεφτήκαμε να εμπνευστούμε από την stylish Έβελυν Καζαντζόγλου.

Μπήκαμε στο Instagram profile της και κάναμε scroll down στις φωτογραφίες που ανέβασε τώρα την άνοιξη. Καταλήξαμε μέσα από τις φωτογραφίες της στα 5 must have πράγματα γι’ αυτή την εποχή.

Δες τα πιο κάτω:

1
Παντελόνι με ενσωματωμένη ζώνη

Δεν είναι η μοναδική φωτογραφία της Έβελυν όπου φοράει παντελόνι με ενσωματωμένη ζώνη επάνω! Με ένα απλό t-shirt ή ένα λεπτό knit από μέσα και sneakers ή γόβες έχεις το τέλειο look πολύ εύκολα και απλά! Το ροζ, το μωβ, το mint, το γαλάζιο είναι τα χρώματα που θα δεις να επικρατούν φέτος.

2
Σάλι στον λαιμό

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Έβελυν, πρόσθεσε σάλι στον λαιμό της για να ολοκληρώσει το outfit της. Eίναι ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ που μπορεί να μετατρέψει το απλό look σου σε κάτι ιδιαίτερο.

Ακόμα και όταν φοράς ένα άσπρο plain top με jeans και προσθέσεις σάλι στον λαιμό, το κάνεις πολύ κομψό το όλο look. Επίσης μπορείς να βάλεις το σάλι για να κάνεις μια χαλαρή αλογουρά τα μαλλιά σου όπως μας δείχνει σε αυτή την φωτογραφία της.

3
Total red look

Όλα τα “μονόχρωμα” looks ή αλλιώς όλα τα looks που συνδυάζουν το ίδιο χρώμα σε top και bottom είναι must have φέτος την άνοιξη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Έβελυν επέλεξε το κόκκινο χρώμα, ενώ όπως είδες στην πιο πάνω φωτογραφία είχε δημιουργήσει ένα total blue οutfit.

4
Mini sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα αξεσουάρ που μπορούν να μετατρέψουν πολύ εύκολα το look σου και να του δώσουν μια πιο stylish πινελιά. Ένα trend που θα κυριαρχήσει φέτος στα γυαλιά ηλίου είναι τα mini sunglasses, τα οποία επέλεξε να φορέσει η Έβελυν.

Τα υπόλοιπα trends που θα βλέπεις παντού φέτος να κυκλοφορούν μπορείς να τα βρεις εδώ.

5
Lace tops/lingerie

Τα lace tops κυριαρχούσαν πέρσυ πάρα πολύ και πολλές είναι οι γυναίκες που τα προτιμούσαν. Όπως φαίνεται συνεχίζουν να είναι ανάμεσα στα top trends αφού κάνουν το look σου να είναι πολύ sexy. Έτσι και η Έβελυν το επέλεξε το ίδιο lace top και σε άλλες αποχρώσεις και το συνδύασε με διαφορετικούς τρόπους.

Eσύ ποιο tip της Έβελυν θα ακολουθήσεις πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending