fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες αν προτιμούν γυμνασμένους ή αγύμναστους άντρες (και γιατί)!

Στην εποχή μας, πλέον η πλειονότητα των γυναικών δήλωνε ότι δεν συγκινείται ιδιαίτερα από τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς ή από τους “κτισμένους” δικέφαλους και τρικέφαλους.

Όμως υπάρχει και ένα ποσοστό γυναικών που απαιτεί το καλογυμνασμένο σώμα. Έτσι για να λύσουμε τις απορίες μας, συναντήσαμε 5 Κύπριες και μας είπαν τη γνώμη τους.

Δες τις απόψεις τους πιο κάτω:

1
Περίπτωση Κύπριας, 30 χρονών

iatronet.gr
  • Αν και είμαι παντρεμένη τα τελευταία χρόνια, ένα καλογυμνασμένο σώμα πάντα είναι ομοιόμορφο και έχει μια καλαισθησία. Είναι ωραίο γενικά ο σύντροφός σου να είναι γυμνασμένος. Εκτός από την καλαισθησία που προσφέρει ένα γυμνασμένο σώμα, είναι συνήθως και υγιές.

2
Περίπτωση Κύπριας, 28 χρονών

  • Μου αρέσουν οι γυμνασμένοι άντρες. Όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό και ειδικά αυτοί που ασχολούνται με Body-Building και είναι γεμάτοι με ουσίες. Με ελκύει το φυσικό και γυμνασμένο σώμα. Θα ήθελα ο σύντροφός μου να έχει σχηματισμένους μύες και πιο συγκεκριμένα να έχει καλοφτιαγμένους κοιλιακούς.”

3
Περίπτωση Κύπριας, 29 χρονών

mtv.fi
  • “Μου αρέσουν περισσότερο οι μέτριοι άντρες – ούτε έντονα γυμνασμένοι, αλλά ούτε και παχύσαρκοι. Ο λόγος είναι επειδή οι γυμνασμένοι άντρες έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και ένα εκνευριστικό «τουπέ», που σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά. Έχουν τη στάση που σου προκαλεί complex”.

4
Περίπτωση Κύπριας, 28 χρονών

patrasevents.gr
  • “Απαιτώ από τον σύντροφό μου να διατηρείται στα κιλά του, με βάση το ύψος του, σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν θέλω ποτέ να τον δω με κοιλίτσα σαν έγκυο 8 μηνών, αλλά ούτε και ντοπαρισμένο με διάφορες ουσίες. Θέλω να  κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα  – προπάντων για την υγεία του.”

5
Περίπτωση Κύπριας, 25 χρονών

“Ένα γυμνασμένο σώμα εκπέμπει υγεία και ισορροπία. Γι’ αυτό και ένας γυμνασμένος άντρας με ωραίο σώμα προδίδει και υγιές μυαλό. Όπως λέει και το ρητό: «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Είναι απαραίτητο ο κάθε άντρας που αγαπά και σέβεται τον εαυτό του να προσέχει και να διατηρεί το σώμα του.

 Εσύ πώς προτιμάς να είναι ο άντρας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending