Ρωτήσαμε 5 Κύπριες αν προτιμούν γυμνασμένους ή αγύμναστους άντρες (και γιατί)!

gym man woman
youtube.com

Στην εποχή μας, πλέον η πλειονότητα των γυναικών δήλωνε ότι δεν συγκινείται ιδιαίτερα από τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς ή από τους “κτισμένους” δικέφαλους και τρικέφαλους.

Όμως υπάρχει και ένα ποσοστό γυναικών που απαιτεί το καλογυμνασμένο σώμα. Έτσι για να λύσουμε τις απορίες μας, συναντήσαμε 5 Κύπριες και μας είπαν τη γνώμη τους.

Δες τις απόψεις τους πιο κάτω:

 

1Περίπτωση Κύπριας, 30 χρονών

iatronet.gr
  • Αν και είμαι παντρεμένη τα τελευταία χρόνια, ένα καλογυμνασμένο σώμα πάντα είναι ομοιόμορφο και έχει μια καλαισθησία. Είναι ωραίο γενικά ο σύντροφός σου να είναι γυμνασμένος. Εκτός από την καλαισθησία που προσφέρει ένα γυμνασμένο σώμα, είναι συνήθως και υγιές.

2Περίπτωση Κύπριας, 28 χρονών

  • Μου αρέσουν οι γυμνασμένοι άντρες. Όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό και ειδικά αυτοί που ασχολούνται με Body-Building και είναι γεμάτοι με ουσίες. Με ελκύει το φυσικό και γυμνασμένο σώμα. Θα ήθελα ο σύντροφός μου να έχει σχηματισμένους μύες και πιο συγκεκριμένα να έχει καλοφτιαγμένους κοιλιακούς.”

3Περίπτωση Κύπριας, 29 χρονών

mtv.fi
  • “Μου αρέσουν περισσότερο οι μέτριοι άντρες – ούτε έντονα γυμνασμένοι, αλλά ούτε και παχύσαρκοι. Ο λόγος είναι επειδή οι γυμνασμένοι άντρες έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και ένα εκνευριστικό «τουπέ», που σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά. Έχουν τη στάση που σου προκαλεί complex”.

4Περίπτωση Κύπριας, 28 χρονών

patrasevents.gr
  • “Απαιτώ από τον σύντροφό μου να διατηρείται στα κιλά του, με βάση το ύψος του, σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν θέλω ποτέ να τον δω με κοιλίτσα σαν έγκυο 8 μηνών, αλλά ούτε και ντοπαρισμένο με διάφορες ουσίες. Θέλω να  κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα  – προπάντων για την υγεία του.”

5Περίπτωση Κύπριας, 25 χρονών

  • “Ένα γυμνασμένο σώμα εκπέμπει υγεία και ισορροπία. Γι’ αυτό και ένας γυμνασμένος άντρας με ωραίο σώμα προδίδει και υγιές μυαλό. Όπως λέει και το ρητό: «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Είναι απαραίτητο ο κάθε άντρας που αγαπά και σέβεται τον εαυτό του να προσέχει και να διατηρεί το σώμα του.

 Εσύ πώς προτιμάς να είναι ο άντρας;