fbpx

Best Looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Σστο σημερινό post ξεχώρισα τρία καταπληκτικά και ανοιξιάτικα outfits από τις αγαπημένες μας αναγνώστριες. Όλα είναι εντυπωσιακά αφού το κάθε ένα από τα κορίτσια έκανε τον δικό του fashionable συνδυασμό!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ:

1
Ραφαέλα Νεοκλέους (Instagram: rafaelaelia)

Η Ραφαέλα δημιούργησε ένα καταπληκτικό black and white outfit. Αυτό όμως που ξεχώρισε είναι η belt bag της και τα γυαλιά της. Δείχνει απίστευτα chic και αυτό μας αρέσει πολύ!

Οι αποχρώσεις του background ταιριάζουν απόλυτα με το outfit της και αυτό κάνει την φωτογραφία της να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή! Well done!

2
Παναγιώτα Προκόπη (Instagram: panagiota_p)

Η Παναγιώτα για άλλη μια φορά ξεχώρισε με το outfit της και μας εντυπωσίασε! Φόρεσε ένα καταπληκτικό ανοιξιάτικο ροζ φόρεμα με διακριτικά λουλούδια. Ένα φόρεμα που την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή και της πάει πολύ αυτό το ροζ.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα αξεσουάρ της, τα γυαλιά της και τα βραχιόλια της. Επίσης το background της φωτογραφίας είναι απόλυτα ισορροπημένο με το outfit της και μας άρεσε πολύ! Gorgeous as always!

3
Άντρια Λάμπρου (Instagram: andriialambrou)

Η Άντρια έκανε ένα συνδυασμό denim με denim και αυτό μας άρεσε πολύ! Επίσης το άσπρο lace top της μας εντυπωσίασε και έχουμε να πούμε ότι της πάει πολύ. Έκανε το denim on denim look της να δείχνει πιο bohemian!

Εκείνο που κάνει το outfit της να ξεχωρίζει είναι τα μαύρα cat eye γυαλιά της! Οι επιλογές της μας δείχνουν ότι ακολουθά πιστά τα τελευταία trends! Go girl!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending