fbpx

5 Κύπριοι μας είπαν τι θα έκαναν αν μάθαιναν πως αύριο είναι το… τέλος του κόσμου!

“Τι θα έκανες αν ήξερες ότι είναι το τέλος του κόσμου”; Όλοι μας είχαμε αυτή τη σκέψη και πολλές φορές την κάναμε και θέμα συζήτησης με τη παρέα μας.

Σκέφτηκες ποτέ τι θα έκανες αν όντως συνέβαινε αυτό; Αν ρε παιδί μου ήμασταν πρωταγωνιστές (ή και όχι) στην ταινία “2012”;

Κάποιοι ίσως θα απαντούσαν: “θα περάσω τη μέρα αυτή με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και να τους πω πόσο τους αγαπώ” ή κάποιοι άλλοι “θα κάνω τη τελευταία μου βόλτα μόνος μου” ή κάποιοι πιο ακραίοι “θα ήθελα να ληστέψω μια τράπεζα, αφού φυλακές δεν θα υπάρχουν!”

Πάμε να δούμε τι θα έκαναν 5 Κύπριοι που ρωτήσαμε, αν μάθαιναν ότι αύριο ίσως να ήταν η τελευταία μέρα του κόσμου!

1
Νάγια,19 χρόνων

  • “Θα πήγαινα μια βόλτα στη θάλασσα και θα χαλάρωνα για να είμαι πανέτοιμη για το τέλος. Θα έτρωγα σαν να μην υπάρχει αύριο (αφού δεν υπάρχει χαχα!). Άρα, με λίγα λόγια, θα έτρωγα τον κόσμο (#noregrets) και θα αποχαιρετούσα τα αγαπημένα μου πρόσωπα!”

2
Μάριος, 22 χρονών

  • “Μάλισταααα… Λοιπόν, αρχικά θα λήστευα μια τράπεζα, θα έκανα sky-diving ίσως κανένα ταξίδι. Φυσικά, θα έλεγα σε όλους μου τους φίλους και την οικογένεια μου πόσο τους αγαπώ και πόσο τους εκτιμώ. Μετά, τη νύχτα θα αγόραζα 4 μπουκάλια κρασί και θα πήγαινα με τη φίλη μου τη Μαρίνα και ένα μεγάφωνο. Θα πηγαίναμε πάνω στην ταράτσα και θα χορεύαμε όπως τους “πελλούς” μέχρι να τελειώσει ο κόσμος! Γενικά, πιστεύω ότι θα γινόταν χαμός στον κόσμο και σίγουρα δεν θα πήγαινε κανένας στη δουλειά του. Θα υπήρχαν παντού εγκληματικές εξάρσεις – σκοτωμοί, κλεψιές! ΧΑΟΣ! “

3
Άρης, 20 χρονών

  • “Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία… Το τέλος του κόσμου πλησιάζει και πλησιάζει! Το ακούσαμε και το ξανακούμε, μα η απάντηση του “Κυπραίου” είναι πάντα η ίδια “εεεεντάξει ρε εν έσσιει τίποτε, είμαστε 10 χρόνια πίσω εμείς”! Και ως γνήσιοι Κύπριοι που είμαστε, αν όντως μια μέρα έρθει το τέλος του κόσμου, πολύ πιθανόν εμείς να είμαστε στα χωρκά με 12 φουκούες σούβλα τζιαι 57 παγωνιέρες με μπύρες, έτοιμοι να γλεντήσουμε το τέλος!”

4
Αρετή, 21 χρονών

  • “Άσε τους άλλους που λένε ότι θα επηαίναν να βρουν τους αγαπημένους τους και τα “απωθημένα” τους τζιαι ξέρω εγώ. Όταν μάθεις ότι το τέλος του κόσμου εν αύριο, που τον φόβο σου εν να φκάλεις φτερά να πετάσεις. Προσωπικά, νομίζω εν να εκλειδωνόμουν σπίτι τζιαι απλά εν να περίμενα το τέλος του κόσμου!” 

5
Ανδρέας, 22 χρονών

  • “Ωχχχ… Αν εμάθαινα ότι εν το τέλος του κόσμου αρχικά, θα “έ***εζα” πάνω μου (μετά συγχωρήσεως βέβαια)! Ποιος μπορεί να αντέξει σε τούτη την ιδέα;! Αφού έ***εζα πάνω μου, θα έπιαννα ούλλους όσους αγαπώ, για να τους το πω μια τελευταία φορά. Μετά, θα καθόμουν να μεθύσω, έτσι ώστε να έχει λλίο action – τουλάχιστον και να το πάρω λλίο πιο χαλαρά. Επίσης ίσως έφκαινα “τίτσιρος” στους δρόμους (επειδή εν κάτι που πάντα ήθελα να κάμω) ξέροντας ότι εν θα με δει ποττέ ξανά κανένας. Α! Παρολίγο να ξεχάσω το πιο σημαντικό! ΘΑ ΕΚΑΜΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ!

Αλήθεια, εσύ τι θα έκανες αν μάθαινες ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα του κόσμου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending