fbpx

5 tips για να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο!

Το καλοκαίρι έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και η προστασία των μαλλιών μας είναι άκρως απαραίτητη!

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται αρκετά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της ακτινοβολίας του ήλιου. Η υγεία τους είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε όσο μπορούμε.

Έτσι κι εγώ, έψαξα να βρω 5 tips που θα σε βοηθήσουν να προστατέψεις τα μαλλιά σου αποτελεσματικά από τον ήλιο!

Δες τα tips πιο κάτω:

1
Φόρεσε καπέλο

Freepik.com

Το καπέλο είναι το must-have αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Εκτός από προστασία, δίνει και extra πόντους στο style του καλοκαιρινού σου look. Ειδικά αν διαλέξεις ένα straw hat, θα είσαι το πιο fashionable κορίτσι του καλοκαιριού!

2
Απέφυγε το styling

Freepik.com

Το καλοκαίρι άσε τα μαλλιά σου να είναι πιο φυσικά. Aν θέλεις να χρησιμοποιήσεις σίδερο μαλλιών, τότε χρησιμοποίησε συσκευές που προστατεύουν την τρίχα των μαλλιών σου. Θα σου πούμε ποια είναι αυτά σε επόμενο post!

Επίσης, είναι καλά να αποφεύγεις τον στεγνωτήρα μαλλιών. Άσε τα να στεγνώσουν φυσικά μετά το μπάνιο.

3
Χρησιμοποίησε αντηλιακό μαλλιών

Freepik.com

Το αντηλιακό δεν είναι μόνο για το σώμα μας. Υπάρχουν πολλά αντηλιακά μαλλιών στην αγορά, που χαρίζουν απίστευτη προστασία. Διάλεξε ένα αντηλιακό που ταιριάζει με την τρίχα των μαλλιών σου και βάλε το στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου.

4
Πιες πολύ νερό

Freepik.com

Το νερό είναι ότι καλύτερο για την υγεία σου! Σε ενυδατώνει και βοηθάει σε πολλά μέρη του σώματός σου. Ένα απ’ αυτά είναι και τα μαλλιά! Κατανάλωσε όσο πιο πολύ νερό μπορείς και θα δεις πως τα μαλλιά σου θα είναι πολύ πιο ενυδατωμένα.

5
Χρησιμοποίησε μάσκα μαλλιών

healthline.com

Τέλος, μην ξεχνάς ότι η καθημερινή έκθεση στον ήλιο ”καταστρέφει” τα μαλλιά σου. Για να τα βοηθήσεις να δυναμώσουν και να είναι υγιή, βρες μια μάσκα μαλλιών που επανορθώνει την τρίχα. Έτσι, θα τα βοηθήσεις να βρουν την χαμένη τους λάμψη.

Εσύ ποιο tip θα εφαρμόσεις για να προστατέψεις τα μαλλιά σου απ’ τον ήλιο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending