fbpx

3+1 αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του καλοκαιριού!

Η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη, εκατοντάδες ακτίνες ήλιου τρέχουν να αγκαλιάσουν με βιταμίνη D το σώμα μας, το καλοκαίρι είναι – επιτέλους- εδώ! Η θάλασσα είναι η αγαπημένη μου επιλογή για τα ζεστά weekends που έρχονται!

Τι χρειάζεσαι; Δοκίμασα και σου προτείνω τα πιο βασικά προϊόντα ομορφιάς για την πιο γλυκιά και ανέμελη εποχή στο νησί μας!

Δες πιο κάτω:

1
Sun BB cream – Lancome

Η τέλεια καλοκαιρινή BB cream! Καλύπτει ομοιόμορφα το δέρμα, αφήνοντας ένα φυσικό, λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο! Καμιά φορά το χρησιμοποιώ και για βράδυ στη θέση του foundation. Άσε που μυρίζει ευχάριστα κιόλας!

2
Wet Force Aging Protection Lotion – Shiseido

Το αντηλιακό της Shiseido είναι ιδανικό για το σώμα αλλά και το πρόσωπο και είναι βασισμένο στην τεχνολογία Wet Force, δηλαδή είναι αδιάβροχο και προστατεύει ενάντια στην γήρανση από την έκθεσή μας στον ήλιο!

3
Surf Spray – Bumble and Bumble

Salty hair and I don’t care! Δεν μυρίζει καλοκαίρι χωρίς τα φυσικά beachy waves μετά από το μπάνιο στη θάλασσα. Είναι ένα από τα πιο εύκολα, γρήγορα και άκρως καλοκαιρινά χτενίσματα, έτσι βρήκα τον τρόπο να έχω το beachy look και τις μέρες που δεν κολυμπώ!

Με το surf spray της Bumble and Bumble έχω το τέλειο day-to-night hairstyle την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών! ☀

4
Bronze Goddess Perfume – Estee Lauder

Τελευταίο και πολύ αγαπημένο, το άρωμά μου. Όχι οποιοδήποτε άρωμα, το Bronze Goddess της Εstée Lauder!

Κλασικό άρωμα-λατρεία για την κάθε perfume-junkie, αλλά και για την κάθε γυναίκα που θέλει να μυρίζει καλοκαίρι! Κρεμώδη καρύδα και ινδικό γιασεμί – μμμμ! ????

Εσύ ποιο προϊόν ομορφιάς δεν αποχωρίζεσαι το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending