fbpx

Liverpool: αστέρι που μεσουρανούσε και έπεσε ή καθοδόν για νέα μεγαλεία;

Ο πολυαναμενόμενος τελικός Champions League του Σαββάτου (26/5) κατέληξε σε ταινία τρόμου για τους φίλους της Liverpool ανά τον πλανήτη, με τον Αιγύπτιο σούπερ-ήρωα, Mohamed Salah, να αποχωρεί χωλαίνοντας με δάκρυα στα μάτια στα 30 λεπτά του αγώνα και με τα παιδαριώδη λάθη του τερματοφύλακα Karius.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η σεζόν δεν κατέληξε πουθενά για τους επιθετικούς γίγαντες του Jurgen Klopp;

 

Παρά την αδυναμία τους να κατακτήσουν το Champions League, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν  στον επιθετικό τομέα, σπάζοντας όχι μόνο το ρεκόρ των περισσοτέρων τερμάτων του Luis Suarez, αλλά και το ρεκόρ της Premier League.

Επιπλέον, μετά το μοιραίο γλίστρημα του Gerrard στον “τελικό πρωταθλήματος” του 2014, έχουν κάνει άλματα δημιουργώντας ένα μοναδικό πνεύμα ομαδικότητας στην Premier League, που τους οδήγησε να κατατροπώσουν με θεαματικό τρόπο ομάδες όπως τη Manchester City και την Roma.

trustedreviews.com

Η ομαδικότητα όμως δεν έφερε και την επιτυχία στο Κίεβο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο για τους οπαδούς της Liverpool:  μην αγχώνεστε, είστε σε καλά χέρια!

Σίγουρα ο Klopp δεν πήγε να κρυφτεί σε καμιά σπηλιά μετά την ήττα, αντιθέτως δουλεύει πυρετωδώς για την απόκτηση νέων ταλέντων, κάτι που πέτυχε με την 45 εκατομμυρίων ευρώ μεταγραφή του Βραζιλιάνου Fabinho, κεντρικού μέσου από τη Monaco.

Φαίνεται ότι προγραμματίζονται και άλλες αλλαγές με την αντικατάσταση του Milner και πιθανότατα με αλλαγή στους γκολκήπερ, αφού χρειάζεται απεγνωσμένα να αντικατασταθούν τα ελαττωματικά γάντια του Lloris Karius.

dailymail.co.uk

Όπως μας λέει και ο Noam Chomsky, “αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε την απόγνωση”, άρα όλοι εσείς κακομοίρηδες φίλοι της Liverpool, σταματήστε να κοιτάτε πίσω με θυμό!  Έρχονται καλύτερες μέρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending