fbpx

5 Κύπριες & Κύπριοι μας είπαν τι μισούν περισσότερο από το καλοκαίρι!

Ήλιος, θάλασσα, διακοπούλες και cocktails. Σου θυμίζουν κάτι; Έλα, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί!

Ναι καλά το κατάλαβες. Καλοκαίρι! Κυπριακό καλοκαίρι μάλιστα! Κάποιοι το μισούν και άλλοι το αγαπούν. Εμείς μαζέψαμε αυτούς που το μισούν, όπως και τους λόγους που το αντιπαθούν τόσο.

Δες τι μισούν περισσότερο οι Κύπριοι το καλοκαίρι:

1
Ανδρέας, 21 χρονών

Freeoik.com

“Η υγρασία, τι άλλο να πω; Μπαίνεις στο αυτοκίνητο τζιαι δεν βλέπεις ίντζα! Χαλά το μαλλί τζιαι γίνεσαι μούσκεμα. Άσε που δεν μπορώ ούτε και να αναπνεύσω.” 

2
Άντρια, 20 χρονών

Freepik.com

“Μου σπάει πολύ τα νεύρα όταν έχει ήλιο και πολλή ζέστη και μπαίνω η κακομάζαλη να οδηγήσω, πιάνω το τιμόνι, κρούζει το χέρι μου, πεθανίσκω, πάω στην κόλαση…. Αυτά. Τι άλλο να πω;! Τα λόγια είναι περιττά!” 

3
Μαριάννα, 19 χρονών

Freepik.com

Please, πείτε μου ότι δεν είμαι η μόνη που μπαίνω να κάμω μπάνιο, ανάφκω το παγωμένο τζιαι το νερό είναι χλιαρό προς ζεστό. Αν είμαι η μόνη, το λέω ότι θα μετακομίσω.”

4
Κώστας, 21 χρονών

Freepik.com

Μέλισσες, μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες. Ο τόπος εν γεμάτος σπαστικά, αηδιαστικά και βρομερά έντομα. Δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε ρε παιδί μου. Είτε στο σπίτι, είτε κάπου έξω, εν παντού.”

5
Σόνια, 24 χρονών

Freepik.com

“Οι βρομερές ιδρωμένες… μασχάλες (και όχι μόνο). Φαίνεται ότι κάποιοι δεν κάνουν συχνά μπάνιο και ούτε χρησιμοποιούν αποσμητικό. Παιθκιά, λυπηθείτε μας!”

Εσένα τι σε νευριάζει περισσότερο από το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending