fbpx

5 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας θα κρατήσει για πάντα!

Το να υπάρξει διάρκεια σε μια ερωτική σχέση είναι πολύ σημαντικό. Είναι πιο σημαντικό όμως, η μακροχρόνια σχέση που έχεις, να σε κρατήσει ευτυχισμένη και όσο πιο κοντά γίνεται με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να μην καταντήσει μια συνήθεια.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο σημαντικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις με το αγόρι σου, έτσι ώστε η σχέση σας να δυναμώσει αλλά και να κρατήσει για πάντα.

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
Μίλα ελεύθερα

Σε μια σχέση δε φτάνει μόνο η αγάπη. Μεγάλο μέρος μιας υγιής σχέσης μεταξύ δύο ανθρώπων, είναι και το κομμάτι της επικοινωνίας. Προσπάθησε να του μιλάς για ότι σε προβληματίζει, είτε αυτό έχει να κάνει με εσάς ως ζευγάρι, είτε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς φόβο και ντροπή.

Συζητώντας ήρεμα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες που έχεις με τον σύντροφό σου, βοηθάει πολύ στο να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο η σχέση σας. Αν δεν μπορεί να ακούσει αυτά που σε ανησυχούν τότε λυπάμαι, αλλά μάλλον η σχέση σας δε θα κρατήσει για πάντα.

2
Ίσοι ρόλοι στην σχέση

Εάν αγαπάς τον άλλο γι’ αυτό που είναι, φρόντισε να του συμπεριφέρεσαι όπως αρμόζει σε μια σχέση. Μην προσπαθείς να φανείς εσύ πατώντας επί πτωμάτων και υποβαθμίζοντάς τον.

Αυτό ισχύει και για εκείνον. Σαν γυναίκα που σέβεσαι τον εαυτό σου, μην τον αφήνεις να σε μειώνει. Εάν σε αντιμετωπίζει ως κατώτερη τότε σίγουρα δε σου αξίζει.

3
Μιλήστε θετικά ο ένας για τον άλλο

Και σε ποιο δεν αρέσει να τον επαινεί ο άνθρωπός του; Όταν το αγόρι σου ακούει φιλοφρονήσεις από εσένα, τον ανεβάζει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να νιώθει ευτυχισμένος που είστε μαζί και να σε κολακεύει και αυτός με τα λόγια του.

Επίσης, δώσε του κίνητρο να σου πει πόσο όμορφη είσαι σήμερα ή πόσο σου πάει το φόρεμα που φόρεσες για την έξοδό σας. Μην ξεχνάς ποτέ να φροντίζεις τον εαυτό σου για να του αρέσεις! Αυτό είναι πολύ σημαντικό!

4
Διασκεδάστε μαζί

Για επικοινωνία μιλήσαμε, για ισότητα μιλήσαμε, για φιλοφρονήσεις μιλήσαμε. Μην ξεχνάς όμως ότι η καλοπέραση και το να περνάς ωραία με τη σχέση σου είναι το κλειδί της ευτυχίας. Μπορεί να δουλεύετε ασταμάτητα, μπορεί να μην περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, ωστόσο φρόντισε όσο είστε μαζί να το διασκεδάζετε.

Και μιλώντας για διασκέδαση δεν είναι απαραίτητο να βγείτε εκτός σπιτιού. Μπορείτε πολύ απλά να αυξήσετε την ένταση της τηλεόρασης με μουσική και να ξεκινήσετε ένα μικρό πάρτι οι δυο σας πίνοντας το αγαπημένο σας κρασί.

Επίσης, τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι εξορμήσεις δεν πρέπει να λείπουν από το πρόγραμμά σας για να έχετε περισσότερες στιγμές και αναμνήσεις μαζί.

5
Εμπιστοσύνη

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από την εμπιστοσύνη που δείχνετε ο ένας στον άλλο. Να είσαι από την αρχή ο εαυτός σου και πάνω από όλα να είσαι ειλικρινής. Ο άλλος αμέσως θα το αναγνωρίσει και μπορεί και να το εκτιμήσει.

Εσύ οφείλεις να είσαι εντάξει απεναντί του, έτσι ώστε να σου το ανταποδώσει αναλόγως. Για παράδειγμα, άφησε το κινητό σου εκτεθειμένο στο οπτικό του πεδίο χωρίς κωδικό.

Με αυτό τον τρόπο του δείχνεις ότι δεν έχεις κάτι να κρύψεις κι έτσι δε θα μπει στον κόπο να ψάξει για κάτι που φοβάται. Αν τον εμπιστεύεσαι όσο χρειάζεται ζήτα την βοήθειά του για κάτι που σε δυσκολεύει. Είναι κι αυτό ένα σημάδι εμπιστοσύνης.

Εσύ τι λες; Ποια από αυτά ισχύουν για τη δική σου σχέση; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending