fbpx

3+1 shimmering body oils για λαμπερό μαύρισμα τώρα το καλοκαίρι!

Είσαι από τα κορίτσια που όσες ώρες κι αν κάτσουν για ηλιοθεραπεία το μόνο που καταφέρνουν είναι να καίνε το δέρμα τους; Ή είσαι από τα κορίτσια που όσο και να μαυρίσουν θέλουν να δείχνουν ακόμα πιο μαυρισμένες;

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις σου έχουμε τη λύση, αφού τα shimmering body oils σε κάνουν να δείχνεις πιο μαυρισμένη και ταυτόχρονα να λάμπεις!

Τι πιο τέλειο για τη βραδινή σου έξοδο ή για την εμφάνισή σου σε ένα event; Και επειδή ξέραμε ότι θα ξετρελαθείς με τα shimmering oils, ψάξαμε και βρήκαμε 4 λαδάκια που θα λατρέψεις!

Δες ποια shimmering body oils σου προτείνουμε:

1
Bronze Goddess Shimmering Oil Spray

To Bronze Goddess Shimmering Oil Spray της Estée Lauder είναι ιδανικό για την ενυδάτωση και την λάμψη της επιδερμίδας, αλλά και των μαλλιών σου! Η υφή που αφήνει στο δέρμα είναι καταπληκτική, και η μυρωδιά του είναι άκρως καλοκαιρινή!

Βρες το εδώ!

2
Shimmering dry oil Huile prodigieuse 

Ο λόγος που λατρεύουμε τα shimmering body oils είναι γιατί εφαρμόζονται παντού.  Το συγκεκριμένο μπορείς να το βάλεις και στο πρόσωπό σου. Δε θα σου συνιστούσα όμως να μπει σε πολλά σημεία γιατί θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται λιπαρό!

Βάλε λίγο σαν highlighter ή εφάρμοσε ταμποναριστά στα βλέφαρά σου για να φαίνεται πιο glowy το makeup look σου! 

Βρες το εδώ!

3
Soleil Blanc Shimmering Body Oil

Η φανταστική υφή που θα σου αφήσει το καταπληκτικό λαδάκι Tom Ford θα σε κάνει να δείχνεις sexy και όποιος αντέξει!

Ανακούνησε καλά και άπλωσέ το σε όλο το σώμα ακόμα και σε σημεία που θέλεις να δώσεις περισσότερη έμφαση στο πρόσωπο!

Βρες το εδώ!

4
Monoi Body Glow

Εάν αναζητάς πλούσια και χάλκινη λάμψη, τότε το Monoi Body Glow από τη Nars θα σου δώσει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Προσοχή όμως στην ποσότητα για να μη φαίνεται περίεργο το αποτέλεσμα και να δείχνεις πολύ πιο μαυρισμένη από το κανονικό!

Βρες το εδώ!

Εσύ ποιο shimmering oil σκέφτεσαι να αγοράσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending