fbpx

Δες πώς είναι σήμερα οι παίκτριες του ελληνικού Next Top Model!

Η πρώτη προβολή του ελληνικού Next Top Model στις συχνότητες του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, έγινε την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το 2009.

Σαν (τότε) μαθήτρια γυμνασίου, έβλεπα κι εγώ φανατικά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπως και κάθε κορίτσι.

Μετά από το Next Top Model 1 με νικήτρια τη Σεράινα και το Next Top Model 2 με νικήτρια τη Σιντορέλλα, και μετά από σχεδόν 10 χρόνια που ολοκληρώθηκε ο κύκλος του προγράμματος αυτού, ψάξαμε και βρήκαμε πώς είναι σήμερα τα μοντέλα, αλλά και με τι ασχολούνται.

Δες πόσο άλλαξαν οι 10 παίκτριες του Next Top Model:

1
Μόνικα

Φαντάζομαι θυμάσαι τη Μόνικα με το περίεργα όμορφο πρόσωπο, η οποία στο παιχνίδι χαρακτηριζόταν ως “χαμαιλέων” λόγω του ταλέντου της να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε φωτογράφιση.

Σήμερα εργάζεται ως personal trainer και μοντέλο. Μάλιστα, οι γνώσεις της στην γυμναστική της έδωσαν την δυνατότητα να αρθρογραφεί σε γνωστή διαδικτυακή πύλη διατροφής.

2
Δανάη

Η γλυκιά Δανάη που όλοι θυμόμαστε, πλέον έγινε μια από τις διασημότερες content creators, YouTubers και infulencers στην Ελλάδα.

Διαχειρίζεται το δικό της κανάλι στο YouTube με το όνομα “Η μικρή Ολλανδέζα” (imikriollandeza) με 229,000 subscribers και ακόμη περισσότερους fans σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

3
Δήμητρα

Όλοι γνωρίσαμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη από την Κρήτη, ως την πιο sexy παίκτρια του πρώτου ελληνικού Next Top Model (και δεν είχαμε άδικο).

Εν έτει 2018, η πανέμορφη Κρητικιά ασχολείται με όλου του είδους μέσα προβολής (τηλεόραση, διαφημίσεις, YouTube). Διαχειρίζεται το δικό της κανάλι στο YouTube και ονομάζεται TryOut By Alexandraki με 19,000 συνδρομητές. Επίσης, εμφανίστηκε σε αρκετές διαφημίσεις και σε video clip γνωστών τραγουδιών.

4
Ντένια

Την θυμόμαστε ως έναν πολύ εξωστρεφή και κοινωνικό άνθρωπο. Η Ντένια πια, ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μεξικό ως ηθοποιός (στα γνωστά “Βραζιλιάνικα”) και μοντέλο.

Αναμφίβολα έκανε μια από τις μεγαλύτερες καριέρες από όλες τις διαγωνιζόμενες, ζει “Ζωή χαρισάμενη” και μπράβο της!

5
Σεράινα

Η νικήτρια του πρώτου Next Top Model συνέχισε κανονικά την πορεία της ως μοντέλο και μετά το τέλος του παιχνιδιού εφόσον κατάφερε να αναδειχθεί ανάμεσα σε τόσες καλλονές, η καλύτερη.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα αποφάσισε να αφήσει πίσω της δόξα, λεφτά, μόδα και τα φώτα της δημοσιότητας, φεύγοντας για Ελβετία όπου έζησε από 6 μέχρι και 17 χρονών για να δουλέψει σε υποδοχή γυμναστηρίου.

6
Στεφανία

Ακόμη μια κούκλα Κρητικιά που μας έμεινε ανεξίτηλη στο μυαλό για τον δυναμισμό της, είναι και η Στεφανία Παπαγιάννη.

Σήμερα, η Στεφανία ζει και εργάζεται μόνιμα στην Γερμανία ως μοντέλο και παρουσιάστρια μεταμεσονύχτιων τηλεπαιχνιδιών. Παράλληλα μεγαλώνει και την 2 μηνών κόρη της.

7
Τζώρτζια

Και από την Κρήτη ερχόμαστε στα πάτρια εδάφη. Την Τζώρτζια την θυμόμαστε για το εκκεντρικό και μοναδικό της στυλ.

Πανύψηλη και κούκλα, παραμένει μέχρι σήμερα δραστήρια χωρίς να σταματά να κάνει αυτά που αγαπά. Εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε γνωστό σταθμό της Κύπρου, ως μοντέλο και ως bartender σε γνωστό μπαράκι της Λεμεσού. Τα hobbies της είναι η φωτογραφία και τον τελευταίο καιρό ασχολείται με το motocross.

8
Έμιλυ

Η δεύτερη Κύπρια που διαγωνίστηκε στο Next Top Model είναι η Έμιλυ Νικολαΐδου. Ως ταλαντούχα στον χώρο του μόντελινγκ, αποφάσισε να κρατήσει το επάγγελμα και εκτός παιχνιδιού μέχρι σήμερα. Παράλληλα διατηρεί δική της επιχείρηση πρόσθεσης βλεφαρίδων.

9
Ευαγγελία

Μια επίσης ταλαντούχα κοπέλα στον χώρο του μόντελινγκ, θεωρείται και η Ευαγγελία Κουταλίδου η οποία μέχρι τώρα μετρά στα προσόντα της, σημαντικές συνεργασίες με διάσημα μοντέλα και σχεδιαστές μόδας.

Πρόσφατα μίλησε για την πλαστική που έκανε στην μύτη, εφόσον ήταν και το σήμα κατατεθέν της.

10
Ιωάννα

Ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισε από την αρχή, αφού κατάφερνε πάντα να βγάζει σωστές φωτογραφίες στο concept που έπρεπε. Τα σαρκώδη χείλη της ήταν αυτά που έκλεβαν την παράσταση σε κάθε της πόζα.

Η Ιώαννα συνέχισε την καριέρα της στο μόντελινγκ, κάνοντας το μοντέλο σε διάφορες πρωινές εκπομπές, ενώ ταυτόχρονα έχει κάνει και αρκετές εμφανίσεις στην πασαρέλα διάφορων σχεδιαστών.

Ποια άλλαξε περισσότερο απ’ όλες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending