fbpx

Αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να είσαι στο πλευρό της μπασκετικής εθνικής μας απέναντι στο Λουξεμβούργο!

Την Κυριακή (1/7) στις 7 το βράδυ η εθνική Αντρών στο μπάσκετ αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο  για την Α’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” με την προπώληση των εισιτηρίων να κινείται σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι σηκώνει εφησυχασμό από πλευράς μας. Αν δεν εξασφάλισες ακόμα το εισιτήριο σου, σου προσφέρουμε παρακάτω συγκεκριμένους λόγους που πρέπει να το κάνεις.

Δες γιατί πρέπει να υποστηρίξεις την μπασκετική εθνική μας την Κυριακή:

 

1
Γιατί νίκη σημαίνει και πρόκριση!

Με τα υπάρχοντα αποτελέσματα, αντίπαλος μας για την κατάκτηση της καλύτερης 2ης θέσης είναι η Ελβετία. Οι Ελβετοί αγωνίζονται την ίδια ώρα μαζί μας την Κυριακή με αντίπαλο την ήδη αποκλεισμένη και αδιάφορη Σλοβακία, αλλά έχοντας χειρότερο συντελεστή από μας (-6 έναντι +4).

Έτσι, αν νικήσουμε το Λουξεμβούργο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά γίνεται, κατά πάσα πιθανότητα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ.

Για την ιστορία, στο παιχνίδι που έγινε στο Λουξεμβούργο τον περασμένο Φεβρουάριο πήραμε τη νίκη με 67-53.

2
Γιατί φάνηκε πόσο δυνατός παίχτης είσαι στο ματς με την Πορτογαλία!

Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της εθνικής μας με την Πορτογαλία τον περασμένο Νοέμβριο, όσοι ήταν παρών κατάλαβαν την τεράστια δυναμική που έδωσε ο κόσμος στους παίχτες, που με τη σειρά τους έφεραν τη νίκη.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, οι 5 χιλιάδες κόσμου που είμασταν το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου στο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”, είμασταν ο 6ος παίχτης της ομάδας μας και οι προσπάθειες της ομοσπονδίας τον τελευταίο καιρό είναι προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Γιατί να μην ξαναζήσουμε την ίδια ζεστασιά, την ίδια ευφορία σε ένα γεμάτο γήπεδο;

3
Γιατί και οι παίχτες σε θέλουν στο πλευρό τους!

Οι πιθανότητες, όπως κατάλαβες, να ζήσουμε μια σημαντική επιτυχία για το κυπριακό μπάσκετ είναι αυξημένες. Αυτό, πρώτοι από όλους το αντιλαμβάνονται οι καλαθοσφαιριστές μας που σε κάθε ευκαιρία ζητούν την στήριξη του κόσμου!

Άλλωστε, όπως νιώσαμε εμείς απέναντι στην Πορτογαλία έτσι ένιωσαν και εκείνοι που έχουν την ευκαιρία να μπουν στα δεφτέρια της ιστορίας!

Πίστεψε με, το χειροκρότημα από ένα γεμάτο γήπεδο (που κακά τα ψέματα, δύσκολα το βλέπουν με τα σωματεία τους) θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους τους!

4
Γιατί το μπάσκετ μας αξίζει αυτή την επιτυχία!

Κορωνίδης, Σιζόπουλος, Κούνας, Παντελή, Κίνγκ, Λοϊζίδης, Κουμής, Μιχαήλ και τα άλλα παιδιά αποτελούν ένα εξαιρετικό κράμα εμπειριών και ταλέντου που ήδη μας πρόσφερε αρκετά αλλά έχει και άλλα να δώσει!

Με ένα γερό σπρώξιμο από ‘σένα, από ‘μένα, από το γείτονα αυτές οι επιτυχίες αρχής γενομένης από την Κυριακή μπορεί να συνεχιστούν!

Σε σωματειακό επίπεδο το μπάσκετ μας ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, σε εθνικό επίπεδο έχουμε αρκετά “παράσημα” τελευταία, καιρός να βάλουμε ακόμα ένα!

5
Γιατί παίζουν τα χρώματα μας!

Και αν όλα τα παραπάνω δεν σου λένε και πολλά (που θα έπρεπε), αξίζει να πάρεις θέση στο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” μόνο και μόνο που η μια ομάδα θα φέρει το σήμα της Κύπρου μας! Αποδεδειγμένα, είναι στο DNA μας αν θέλεις, όταν ενωνόμαστε να θριαμβεύουμε.

Γιατί λοιπόν, να μην αφήσουμε στην άκρη όσα μπορεί να μας χωρίζουν (σε αθλητικό πλαίσιο πάντα) και να βοηθήσουμε τα παιδιά που ήδη μας έκαναν περήφανους να “γράψουν” ακόμα μια νίκη;

Εσύ θα είσαι στο πλευρό της εθνικής μας την Κυριακή απέναντι στο Λουξεμβούργο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending