fbpx

5+1 στυλάτα αξεσουάρ για το καλοκαίρι από το site της Αθηνάς Οικονομάκου!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια γυναίκα που μας έχει αποδείξει πώς δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει! Είναι ηθοποιός, μοντέλο, αλλά και επιχειρηματίας μιας και έχει το δικό της online store με κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια. αι πρόσφατα έγινε μανούλα!

Αξιοθαύμαστο το πόσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα! Δεν σταματάει όμως εδώ μιας και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το γνωστό brand γυαλιά ηλίου Weareeyes.

Με αφορμή τη νέα collection BEACHY N’ BAREFOOT και τη νέα της συνεργασία, διαλέξαμε και σου τα προτείνουμε 5 κομμάτια από το site της Αθηνάς Οικονομάκου!

Δες πιο κάτω:

1
ΚΕΥΑ – Ασημένια σκουλαρίκια με φεγγαρόπετρα

Οι κρίκοι είναι ένα must-have κομμάτι που χρειάζεται να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της! Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι από τη collection Beachy N’ Barefoot έχουν μια boho διάθεση και η φεγγαρόπετρα τα κάνουν μοναδικά!

Βρες τα εδώ

2
CHRISSIA – Επιχρυσωμένο κολιέ με ζιργκόν

Είναι must-have για φέτος το καλοκαίρι, το body chain. Οι μικρές του λεπτομέρειες κάνουν κάθε εμφάνιση sexy και τα ζιργκόν δίνουν μια extra λάμψη στις βραδινές σου εξόδους!

Βρες το εδώ

3
NORITA – Ασημένιο βραχιόλι με πέτρες

Το αξεσουάρ που θα σου δημιουργήσει ένα πολύ στυλάτο, boho look είναι το hand harness, ή αλλιώς το κόσμημα που συνδυάζει βραχιόλι με δαχτυλίδι μαζί. Ένα statement κόσμημα, σαν κι αυτό δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου συλλογή!

Βρες το εδώ

4
ALLOVER ft. WEAREEYES – TAF

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε τη νέα της συνεργασία και τα γυαλιά ηλίου που σχεδίασε η Αθηνά Οικονομάκου! Το ζευγάρι TAF έχει μια retro διάθεση και θα ταιριάξει τέλεια με τα καλοκαιρινά σου outfits!

Βρες τα εδώ

5
ALLOVER ft. WEAREEYES – THITA

Τα THITA έχουν ένα πιο παιχνιδιάρικο style μιας και έχουν ένα ιδιαίτερο σχήμα και ο φακός είναι ροζ! Και τα δύο ζευγάρια είναι έχουν πολύ καλής ποιότητας φακούς και μπορείς να τα βρεις σε προσιτές τιμές!

Βρες τα εδώ

6
MIDDLE – Χρυσό δαχτυλίδι

Τα χρυσά δαχτυλίδια που είναι minimal όπως το πιο πάνω, είναι in-fashion κάθε μήνα, κάθε εποχή. Τα συγκεκριμένα που καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια στο δάχτυλο και είναι πολύ ωραία και κολακευτικά!

Βρες το εδώ 

Εσύ ποιο αξεσουάρ θα διαλέξεις από το site της Αθηνάς Οικονομάκου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending