fbpx

5 καταστάσεις που θα ταυτιστούν μόνο όσοι ιδρώνουν… με το παραμικρό!

Είναι ευρεώς γνωστό ότι στην Κύπρο το καλοκαίρι ο καιρός είναι ανυπόφορος και όλοι (σχεδόν) οι Κυπραίοι ιδρώνουν λόγω της ζέστης (σε μικρότερο ή σε μεγαλύτερο βαθμό). Αποτέλεσμα: να παρακαλούν να έρθουν πιο δροσερές μέρες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Υπάρχουν και κάποιοι όμως που ιδρώνουν πάρα πολύ, με την παραμικρή τους κίνηση, είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας. Δυστυχώς, ζουν τις χειρότερες καταστάσεις.

Γι’ αυτό σου μάζεψα 5 καταστάσεις που μόνο όσοι ιδρώνουν με το παραμικρό θα ταυτιστούν:

1
Δεν μπορούν να κινούνται αρκετά

Αυτοί που ιδρώνουν αρκετά δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό. γιατί με την κάθε τους κίνηση, αισθάνονται το κορμί τους βρεγμένο σαμπώς και βγήκαν από το μπάνιο.

Ειδικά αν είναι καλοκαίρι, θα τους δεις σίγουρα να είναι “σούππα-λούμμα“από τα ρούχα τους, από πάνω ως κάτω.

2
Διψούν συνέχεια

Εκείνοι που ιδρώνουν πολύ, πίνουν αρκετά λίτρα νερού και άλλα υγρά την ημέρα, γιατί νιώθουν πώς εστέγνωσε το στόμα τους, ότι αφυδατώθηκαν και ότι βρίσκονται στην έρημο Σαχάρα.

3
Κάνουν πολλά μπάνια

Επειδή δεν αντέχουν την πολλή ζέστη και τον ιδρώτα, εκείνοι που ιδρώνουν κάνουν 2-3 φορές την ημέρα μπάνιο ή μπορεί να πηγαίνουν θάλασσα ή πισίνα για να αναζητήσουν λίγη δροσιά και να ανακουφίσουν το ιδρωμένο τους κορμί.

4
Το Air-Condition είναι η αδυναμία τους

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι μας έχουμε αδυναμία και αγάπη στο air-condition γιατί είναι ο έρωτας της ζωής μας το καλοκαίρι. Το έχουμε αναμμένο αρκετές ώρες την ημέρα.

Αλλά όσοι Κυπραίοι ιδρώνουν με το παραμικρό, το έχουν αναμμένο 24 ώρες το 24ωρo, χωρίς να τους νοιάζει αν θα πληρώσουν ακριβά τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στο τέλος του μήνα – απλούστατα δεν έχουν επιλογή.

5
Μυρίζουν… άσχημα/περίεργα

Φαντάστου να ιδρώνεις με το παραμικρό και να έχεις κάποια πιθανή βραδινή έξοδο με παρέα ή με τον/την σύντροφο σου. Κάμνεις κανονικά το μπάνιο σου, βάλεις ωραία ρούχα, αρωματίζεσαι που πάνω ως κάτω τζιαι γενικά, είσαι μες στην τρίχα.

Ξαφνικά, όταν είσαι έτοιμος/η για το ραντεβού σου, αρχίζεις να δρώνεις τζιαι μυρίζεις περίεργα. Αποτέλεσμα: να νιώθεις άσχημα ότι εν να κάμεις κακή εντύπωση τζιαι η υγρασία να γίνεται ο χειρότερος σου εχθρός.

Εσύ με ποια κατάσταση μπορείς να ταυτιστείς; Θυμήθηκες κάποιον άλλο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending