Κλείνουν τις υποχρεώσεις τους με το κεφάλι ψηλά οι αθλητές μας!

Sports Photojournalist

Συνεχίζουν για ότι καλύτερο μπορούν να κερδίσουν οι αθλητές μας στην Γερμανία αφού με άλλους 3 αγώνες συμπληρώθηκε και η χτεσινή μέρα.

Το καταπληκτικό ξεκίνημα των ομάδων μας και η γενική παρουσία τους είναι αξιοσημείωτα ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαν για ακόμη πιο ψηλά.

Η γυναικεία ομάδα μας έκανε την αρχή στην 3η μέρα της διοργάνωσης. Η Ζόγια Κωνσταντοπούλου και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου έχασαν από τις Νορβηγές Helland-Hansen και Krahn με σκορ 1 – 2 (11 – 21, 30 – 28, 14 – 16). Οι αθλήτριες μας παρόλο που έχασαν το πρώτο σετ, σχετικά με διαφορά στο σκορ, δεν τα έβαλαν κάτω και επέστρεψαν κατακτώντας το 2ο μετά από ένα σπουδαίο ράλι. Η ανατροπή ήταν τόσο κοντά αλλά έχασαν το 3ο σετ με πολύ στενή διαφορά. Στον απογευματινό αγώνα οι αθλήτριες μας κέρδισαν τις επίσης Νορβηγές Lunde και Skjelbred, με σπουδαία ανατροπή στο 1ο σετ. Ενώ έχαναν με 19 – 16 το γύρισαν 22 – 20, πήραν και το 2ο με 21 – 12 και έτσι πλέον παίζουν για την 21η θέση.

Ο Αντώνιος Λιοτατής και ο Γεώργιος Χρυσοστόμου είχαν να αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Barthelemy και Di Giantommaso, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα φαβορί της διοργάνωσης. Έχασαν με σκορ 2 – 0 (21 – 14, 21 – 12) και πλέον θα αγωνιστούν για την 9η με 16η θέση της διοργάνωσης.

Οι λεπτομέρειες μετράνε στα παιχνίδια Παγκοσμίου επιπέδου και αυτές είναι που στοίχησαν το κάτι παραπάνω στις ομάδες μας, οι οποίες είδαν στα μάτια όλους τους αντιπάλους τους. Ανεξάρτητα με τα τελικά αποτελέσματα οι ομάδες μας τράβηξαν τα βλέμματα και έβαλαν δύσκολα σε όποιον τις αντιμετώπισε!