fbpx

Best Looks: Τα πιο καλοντυμένα κορίτσια αυτής της εβδομάδας!

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, επιλέξαμε τις πιο fashionable φωτογραφίες από τους αναγνώστες μας και ξεχωρίσαμε τα best looks τους μέσα από το Instagram.

Βρισκόμαστε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς έτσι και τα posts των πιο κάτω κοριτσιών δεν θα μπορούσαν να μην είναι summerish! Τα looks που διαλέξαμε θα σε εμπνεύσουν και εσένα για τις θερινές σου αποδράσεις για να δημιουργήσεις τα πιο trendy outfits.

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram, τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες πιο κάτω τα outfits που ξεχώρισαν:

1
Σοφία Νικολάου (Instagram: @sofiaanic)

Η γλυκιά Σοφία απολαμβάνει τη λεμονάδα της με ένα total white outfit! Μια κομψή και κλασική επιλογή που της πηγαίνει πολύ.

Συνδύασε το λευκό cami top της με white shorts και μια καταπληκτική circle ζώνη σε leopard print δημιουργώντας ένα δροσερό look, ιδανικό για τις βόλτες του καλοκαιριού. Τα διακριτικά της κοσμήματα σε ασημί χρώμα ολοκλήρωσαν το σύνολο της.

Η Σοφία με το outfit πέτυχε μια chic και ταυτόχρονα trendy εμφάνιση που μας εμπνέει για τις επόμενες εξόδους μας!

2
Αναστασία Καζέπη (Instagram: @anastasia.kazepi)

Η στυλάτη Αναστασία επέλεξε να κάνει ένα outfit με safari ύφος δημιουργώντας ένα εναλλακτικό καλοκαιρινό  look! Συνδύασε τα shorts της σε beige αποχρώσεις με το λευκό λινό πουκάμισο που αποτελεί η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή στις θερινές εξόδους.

Τελειοποίησε το σύνολο της με μια μαύρη ζώνη στη μέση και τα διακριτικά παρ’ όλα αυτά εντυπωσιακά χρυσά αξεσουάρ της. Well done Anastasia!

3
Ραφαέλα Νεοκλέους (Instagram: @rafaelaelia)

Η Ραφαέλα έκανε ένα black and white σύνολο που αποτελεί μια κλασική μα παράλληλα μοντέρνα επιλογή! Φυσικά έδωσε το προσωπικό της στοιχείο στο σύνολο της κάνοντας το μοναδικό!

Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο top που δένει στη μέση και λευκά high waist shorts. Μέσα από το top της συνδύασε ένα bralette από δαντέλα δίνοντας μια sexy πινελιά στο σύνολο της!

Τα μαύρα αξεσουάρ της ολοκλήρωσαν το look της δημιουργώντας μια chic εμφάνιση που είναι ιδανική για κάθε σου βραδινή βόλτα!

Συνέχισε να μας κάνεις tag στο Instagram ή
να βάζεις το hashtag #studentlifetrends και μπορεί στο επόμενο άρθρο να είναι η δικιά σου φωτογραφία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending