Ο 1ος αγώνας δυναμικής σκοποβολής σε παραλία παγκόσμια, διοργανώνεται στην Κύπρο!

Συγκεντρώστε τους συναδέλφους, τους φίλους, την οικογένειά σας και ανταγωνιστείτε την πρόκληση άλλων σε αυτό το μοναδικό διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στις 5 Αυγούστου 2018 στο MONI FISHING SHELTER, Λεμεσός-Κύπρος!

Ο στόχος του κάθε σκοπευτή και των ομάδων είναι να δείξουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένο έδαφος κατευθεία στη παραλία, οι σκοπευτές θα πρέπει να πετύχουν μεταλλικούς στόχους και χάρτινους σε μικρή απόσταση. Ο νικητής θα καθοριστεί από τον μεγαλύτερο αριθμό επιτυχημένων στόχων στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

ΈΝΑΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ – 8 ΣΤΑΔΙΑ – 200 ΒΟΛΕΣ

Επιλέξτε την επιλογή συμμετοχής σας στο διαγωνισμό για αρχά ριους και νέους σκοπευτές σε 3 κατηγορίες:

  • αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών
  • άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών
  • Ομαδικό

Το τέλος συμμετοχής είναι 25 ευρώ ενώ υπάρχει προκαταρκτική προετοιμασία κατάρτισης 10 ευρώ ανά ώρα. Οι νικητές και οι βραβευθέντες του διαγωνισμού όπως πάντα θα λάβουν πολύτιμα βραβεία από τους διοργανωτές-δωροθέτες!

Μέχρι στιγμής, πολλές εταιρείες έχουν κλείσει θέση στον διαγωνισμό. Με λίγες μέρες να απομένουν για να κλείσουν οι εγγραφές, περισσότερες εταιρείες και άτομα αναμένεται ήδη να υποβάλουν τις συμμετοχές τους και να κάνουν αυτόν τον ανταγωνισμό γεμάτο.

Μην χάσετε αυτή την ευχάριστη δραστηριότητα. Κάντε την κράτηση σας τώρα και αποκτήστε εισιτήρια από τη σελίδα μας στο Facebook: SniperGold ή στείλτε μας email στο: snipergoldlimassol@gmail.com. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 99201301 – 96785922

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending