fbpx

Το φόρεμα που έγινε viral στο Instagram από τις fashion bloggers!

Τα off-shoulder tops και φορέματα συνεχίζουν να είναι τάση και φέτος το καλοκαίρι. Αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας και αποτελούν ρομαντική πρόταση για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις.

Άλλωστε το αποδεικνύουν και οι μεγαλύτερες fashion bloggers καθώς επιλέγουν ένα mini off shoulder dress για τις δικές τους εξορμήσεις! Συγκεκριμένα το φόρεμα αυτό έχει γίνει viral στο Instagram μιας και όλα τα it girls το φοράνε.

Εμείς μαζέψαμε 5 αγαπημένες fashionistas που επέλεξαν να φορέσουν το φόρεμα αυτό που κάνει πανικό στα social media!

Δες και εμπνεύσου από τις πιο κάτω fashion bloggers:

1
Chiara Ferragni

H Chiara Ferragni ποζάρει με το συγκεκριμένο floral mini dress σε μπλε απόχρωση για το τελευταίο της εξώφυλλο πριν φύγει με τις φίλες της για το bachelorette party της.

2
Leonie Hanne

Η Leonie Hanne με ρομαντική διάθεση επέλεξε ένα παρόμοιο λευκό φόρεμα με κεντήματα. Συνδύασε το φόρεμα της με μια metallic Dior τσάντα και φυσικά ένα ποτήρι ροζέ κρασί!

3
Αimee Song

Η Aimee Song διάλεξε ένα παρόμοιο φορεμα σε polka dot print μιας και είναι το αγαπημένο της print, έχοντας τα μανίκια χαλαρά. Το συνδύασε με lace up πλατφόρμες και straw bucket bag δημιουργώντας ένα girly look!

4
Camila Morrone

Η Camila ετοιμάζεται για ταξίδι και δεν μπορούσε να παραλείψει το πιο hot dress της σεζόν! Επέλεξε το ίδιο φόρεμα με την Aimee συνδυάζοντας το με Chanel μπαλαρίνες και τις ταξιδιωτικές της βαλίτσες!

5
Jasmine Tookes

Η πανέμορφη Jasmine διάλεξε επίσης το λευκό off shoulder embroidered dress και ολοκλήρωσε το look της με silver κοσμήματα και μαύρη straw bag!

Βρες το φόρεμα εδώ!

Εσύ ποια πιστεύεις πώς το φόρεσε καλύτερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending