fbpx

5 εντυπωσιακά γκολ του Zlatan Ibrahimovic!

Ένα άρθρο – αφιέρωμα για τα γκολ του Zlatan, κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει πρόλογο! Αυτό γιατί το μόνο που θέλεις να δεις είναι γκολάρες.

Ο Σουηδός, εκκεντρικός, σουπερστάρ σκόραρε πάνω από 500 γκολ στη καριέρα του και εμείς δυσκολευτήκαμε αρκετά για να επιλέξουμε τα 5 καλύτερα!

Δες ποια επιλέξαμε και πες μας ποιο θα έβαζες σε αυτή τη μικρή λίστα!

1
Ajax vs NAC Breda

Ήταν ακόμη νέος και προσπαθούσε να δείξει σε όλους τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Θύμα του έπεσαν οι αμυντικοί, αλλά και ο τερματοφύλακας, της NAC Breda.

Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με απανωτές προσποιήσεις σημείωσε ένα από τα πιο ωραία γκολ στην καριέρα του.

2
Sweden vs Italy

Είμαστε στο Euro του 2004. Η Ιταλία είναι μια κλασσική δύναμη του Παγκόσμιου και του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Κάτω από τα δοκάρια η Ιταλία έχει έναν κέρβερο που φέρει το όνομα Gianluigi Buffon.

Ο Zlatan αποφασίζει να κλέψει την παράσταση και να αποδείξει ότι δεν μασάει από ονόματα!

3
Sweden vs France

Ο Zlatan ζούσε για τα παιχνίδια με την Εθνική Σουηδίας. Το τι αγάλματα του έστησαν, τα ρεκόρ που έσπασε αλλά και η βοήθεια που έδωσε στην ομάδα τον κάνουν τον καλύτερο Σουηδό ποδοσφαιριστή όλων των εποχών (και υπάρχει ανταγωνισμός πίστεψε με).

Το εντυπωσιακό με αυτό το γκολ είναι ότι το έκανε μπροστά από τον Mexes, ο οποίος έμεινε γνωστός για κάτι τέτοια γκολ!

4
Sweden vs England

Το τρίτο και τελευταίο γκολ με την Εθνική Σουηδίας. Δεν μπορούσα να αφήσω έξω ένα γκολ ποίημα, ένα γκολ φαντασία, ένα γκολ σκέτη απόλαυση.

Η Αγγλία θα το θυμάται για καιρό αφού το να πιστεύεις πως ο Zlatan δεν μπορεί να κάνει το αδύνατο – δυνατό, είναι σαν να περιμένεις να υποδυθεί τον Chuck Norris, ο Sturridge!

5
Toronto vs LA Galaxy

Το ντεπούτο του στο MLS ήταν ονειρικό. Δύο γκολάρες σε μόλις ένα τέταρτο αγώνα και αποθέωση από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Το 500ό γκολ του όμως είχε όλη τη δόση Zlatan που χρειαζόταν!

Εσύ ποιο άλλο γκολ θα έβαζες σε αυτή την λίστα και ποιο θα έβγαζες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending