fbpx

5+1 ομάδες που πρέπει να δεις οπωσδήποτε στο φετινό Champions League!

Έρχεται η στιγμή που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία. Τα international break μπαίνουν στην άκρη και αφοσιωνόμαστε στην διοργάνωση που μας χάρισε χαρές και πόνο!

Βρήκα χρόνο, έκανα την απαραίτητη μελέτη μου και διάλεξα 5+1 ομάδες όπου μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και πιστεύω πως φέτος θα κάνουν τη διαφορά.

Δες πιο κάτω ποιες ομάδες πιστεύω θα πρωταγωνιστήσουν!

1
Juventus

Πρώτη στη λίστα μας βρίσκεται η Juventus. Μέσα από τη φετινή μεταγραφική περίοδο, κατάφερε να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Απόκτησε τον Cristiano Ronaldo, ενώ επίσης έφερε στο δυναμικό της τον Joao Cancelo, Douglas Costa, Matia Perin, Emre Can και έφερε πίσω τον Leonardo Bonucci.

Σπαταλώντας συνολικά πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά, φέρνοντας αρκετούς “παίκτες-κλειδιά” επιδιώκει να κάνει τη διαφορά. Περιμένουμε μία πολύ δυναμική παρουσία στο φετινό Champions Leauge από τη Juventus και γιατί όχι την κατάκτηση της κορυφής.

2
Liverpool

Δεύτερη στην σειρά έρχεται η Liverpool. Η περασμένη σεζόν τελείωσε με σημαντικές διακρίσεις για τον αγγλικό σύλλογο. Βρέθηκε στην τέταρτη θέση της Premier League ενώ επίσης κατάφερε να φθάσει μέχρι τον τελικό του Champions League.

Μέσα από την μεταγραφική περίοδο έφερε στο δυναμικό της τον Alisson Becker, Naby Keita, Fabinho και τον Xherdan Shaqiri. O Jurgen Klopp προσπάθησε να “κλείσει” τα κενά που φάνηκαν μέσα από την περασμένη περίοδο έτσι ώστε να κάνει τη διαφορά στη φετινή περίοδο. Λέτε φέτος να καταφέρει να κάνει τη διαφορά και να φθάσει μέχρι και την κορυφή;

3
 Manchester City

Οι “πολίτες” επιδιώκουν να κάνουν καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία από την περασμένη σεζόν, αφού είχαν αποκλειστεί από τη Liverpool στην φάση των 8. Κέρδισε την Premier Leauge με ευκολία σπάζοντας ακόμη και το φράγμα των 100 πόντων, με αρκετή διαφορά από τη “συμπολίτισσα” United.

Επιδιώκει φέτος να κερδίσει το Champions League, στόχο που προσπαθεί να εκπληρώσει εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να τα καταφέρει!

4
Barcelona

Η ομάδα από την “Καταλονία”, θέλει να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από τρεις σερί διαδοχικούς αποκλεισμούς στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Την περσινή σεζόν, δέχθηκε τον ταπεινότερο, ίσως, αποκλεισμό στην ιστορία της, από τη Roma.

Φέτος επιδιώκει να σπάσει την “κατάρα” των 8, και να φθάσει μέχρι και την “κορυφή” της Ευρώπης. Έχοντας μεγάλα αστέρια όπως Messi, Suarez, Coutinho άλλα και τους νεοεισερχόμενους Vidal και Malcom.

5
Atletico Madrid

Ο Diego Simeone, έχοντας σπουδαίους παίχτες στο δυναμικό του, όπως οι Antoine Griezmann, Gelson Martins, Jan Oblak και Thomas Lemar, θέλει να δείξει τη δύναμη της ομάδας του και να πετύχει τον μεγαλύτερο στόχο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Μαδρίτης, στον όμιλό της βρίσκεται αντιμέτωπη με Dortmund, Club Brugge και Monaco ενώ στόχος της είναι μόνο η πρωτιά.

6
Bayern Munich

Η ομάδα της “Βαυαρίας”, χωρίς να φέρει κάποιο “μεγάλο” πρόσωπο στην ομάδα εκτός του Leon Goretzka, θα προσπαθήσει και αυτή με τον δικό της τρόπο να “παλέψει” για τον τίτλο.

Αποτελεί ομάδα με ισχυρό χαρακτήρα και έχει στο δυναμικό της σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Κατάκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας της περασμένης σεζόν αλλά απέτυχε να ξεκινήσει με επιτυχίες την νέα σεζόν.

Επιδιώκει μετά από αρκετά αρνητικά αποτελέσματα να ξεφύγει από το αδιέξοδο και να βρεθεί ξανά στον δρόμο της κορυφής.

Ποια ομάδα πιστεύεις πως θα κατακτήσει το Champions League της φετινής περιόδου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending