fbpx

Πρωταθλητής κόμπακ 2018 ο Χάρης Χριστοδουλίδης!

Οι αριθμοί δείχνουν ότι φετινό πρωτάθλημα κόμπακ ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων!

Στους έφηβους πρώτευσε ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους σίνιορς ο Αντώνης Αντωνίου και στους βετεράνους ο Ευάγγελος Καραβόλιας.

Ο περσινός πρωταθλητής του σπόρτιγκ Χάρης Χριστοδουλίδης, ήταν ο φετινός πρωταθλητής του κόμπακ, αφού κατάφερε να «κόψει» πρώτος το νήμα, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κόμπακ των τελευταίων χρόνων. Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου μετά από μια πολύ καλή και άκρως σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα συγκέντρωσε τελικά 10 βαθμούς ποινής (β.π) και ανακηρύχτηκε πρωταθλητής κόμπακ 2018, ενώ ήταν και βασικό μέλος της εθνικής μας ομάδας η οποία κατετάγη δεύτερη στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κόμπακ (ο ίδιος κατέλαβε την τέταρτη θέση)! Το γεγονός ότι το φετινό ήταν από τα πιο ανταγωνιστικά του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ των τελευταίων χρόνων, το «μαρτυρούν» οι ίδιοι οι αριθμοί οι οποίοι δείχνουν ότι ο πρωταθλητής έχει μόλις ένα βαθμό ποινής λιγότερο από το δεύτερο, δυο από τον τρίτο, τρεις από τον τέταρτο κ.ο.κ, ενώ λένε επίσης πως τους 8 αγώνες τους πρωταθλήματος κόμπακ τους κέρδισαν επτά αθλητές, αφού μόνο ένας, ο δευτεραθλητής Πέτρος Ιωάννου κατάφερε να κερδίσει δεύτερο αγώνα.

Ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στους αγώνες για το «Κύπελλο Λεμεσού» και τους «Παγκύπριους Διασωματειακούς», ενώ τους άλλους έξι αγώνες τους κέρδισαν οι ακόλουθοι έξι σκοπευτές:

– Ντίνος Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΕΜ Κύπελλο Λάρνακας
– Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΕΥ Κύπελλο Αμμοχώστου
– Χάρης Χριστοδουλίδης ΣΚΟΠΑΦ Κύπελλο Λευκωσίας
– Λεύκιος Μιλτιάδους ΣΚΟΛΕΜ Κύπελλο Παραλιμνίου
– Κύπρος Κυπριανού ΣΚΟΛΕΥ Κύπελλο Πάφου
– Άγγελος Αβραάμ ΣΚΟΛΕΜ Κύπελλο Κερύνειας

Στην τελική κατάταξη, πίσω από τον πρωταθλητή Χάρη Χριστοδουλίδη, ο Πέτρος Ιωάννου κατετάγη δεύτερος με 11 β.π, και ο Ντίνος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΜ τρίτος με 12 β.π, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Κωνσταντίνος Κωνστανσταντίνου (ΣΚΟΛΕΥ) 13 β.π και οι αθλητές της ΣΚΟΛΕΜ Λεύκιος Μιλτιάδους και Άγγελος Αβραάμ με 14 και 15 β.π αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Αβραάμ είναι και ο κάτοχος του παγκυπρίου ρεκόρ στο κόμπακ, ο οποίος στον αγώνα για το «Κύπελλο Κερύνειας», πέτυχε το απόλυτο 100/100!

Στις άλλες κατηγορίες, ο νεαρός Βαρνάβας Θεοδώρου της ΣΕΛ αναδείχθηκε πρωταθλητής στους έφηβους με 92 βαθμούς ποινής, ο Αντώνης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ στους σίνιορς με 48 β.π και ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ στους βετεράνους με 95 β.π.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending