fbpx

Ικανοποιημένος ο ΠΑ.Σ.Π. για τη δημόσια συζήτηση του θέματος των ποδοσφαιριστών

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) εκφράζει την ικανοποίηση του για τη μεγάλη δημόσια συζήτηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καρδία τους και την εμπλοκή της αστυνομίας σε έρευνες για τους λόγους που δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Η δημοσιοποίηση του θέματος και το έντονο ενδιαφέρον της ΚΟΠ, της αστυνομίας και των ΜΜΕ, πέραν από τη βοήθεια που προσφέρει στη διαλεύκανση του θέματος, θα βοηθήσει επίσης στο έργο του ΠΑ.Σ.Π. που είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών σε θέματα χρησιμοποίησης ουσιών και συμπληρωμάτων. Οι ποδοσφαιριστές είναι υπόλογοι στο τι ουσίες εισέρχονται στο σώμα τους και οφείλουν να είναι ενήμεροι και προσεκτικοί.

Μετά τις δημόσιες δηλώσεις τη Δευτέρα (05/11) από τον πρόεδρο της Αλκής Ορόκλινης, ο ΠΑ.Σ.Π. υποχρεούται να επαναλάβει ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα σωματείο και το συγκεκριμένο θέμα είναι υπεράνω σωματείων και ατόμων. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑ.Σ.Π. δεν πρόκειται να αναλώσει δυνάμεις και χρόνο σε θέματα που ξεφεύγουν από τη μεγάλη εικόνα, η οποία είναι η προστασία των ποδοσφαιριστών, τόσο από άτομα που στο βωμό του χρήματος δεν λαμβάνουν υπόψη τους την υγεία των συνανθρώπων τους, όσο και από τους ίδιους εαυτούς τους, μέσα από τη σωστή διαπαιδαγώγηση.

Για το σκοπό αυτό, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την κινητοποίηση της Αστυνομίας. Το θέμα που λήφθηκε υπόψιν της Αστυνομίας είναι σοβαρότατο, αφού πέραν από τα πιθανά ποινικά αδικήματα, ενδέχεται να θέτει σε κίνδυνο τη στιγμή που μιλάμε ζωές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι χωρίς να το γνωρίζουν ίσως να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας.

Καλούμε, λοιπόν, ως ΠΑ.Σ.Π., όλους όσους μπορούν να συνδράμουν στις προσπάθειες της Αστυνομίας, να καταθέσουν τα στοιχεία που διαθέτουν.

Η αναφορά του προέδρου της Αλκής Ορόκλινης για 4 ο ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, μας προβληματίζει έντονα, αφού αυτή είναι η κύρια ανησυχία μας ως ΠΑ.Σ.Π. Όταν τυχαία ανακαλύψαμε τα προβλήματα υγείας σε τρεις ποδοσφαιριστές, τότε είναι πιθανό το συγκεκριμένο πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο.

Οφείλει η Αλκή αλλά και όλοι όσοι γνωρίζουν σημαντικά στοιχεία, να προσέλθουν στις Αρχές όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Προέχει η υγεία των αθλητών.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνουμε ότι ο ΠΑ.Σ.Π. παραμένει στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

– τέλος –
Υπεύθυνος Τύπου: 06/11/2018

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending