fbpx

Νίκη με σπασμένα φρένα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Η κυριαρχία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην πετόσφαιρα ανδρών τα τελευταία χρόνια, είναι δεδομένη και οι πετοσφαιριστές της Άρτεμις Παυλίδου δεν κατεβάζουν ρυθμούς καθόλου.

Στο ντέρμπι της Λευκωσίας φέτος τα πράγματα ήταν πιο απλά αφού οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το 0 – 3 στο φύλλο τους.

Η αρχή είναι ότι πιο σημαντικό λένε πολλοί, και σίγουρα το ασπάστηκαν και οι ίδιοι. Μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ, πήραν κρίσιμους πόντους, άνοιξαν γρήγορα τη ψαλίδα του σκορ και το πήραν με σκορ 13-25.

Η δυναμική παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο έφερε άλλο αέρα ενώ οι πετοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου επηρεάστηκαν από το πρώτο σετ. Το δεύτερο ήρθε με 10-25 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι μάζεψαν δυνάμεις, ψυχικές και σωματικές και μπήκαν καλά στον αγώνα. Η ροή που πήρε όμως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν μπορούσε να ανακοπεί και έτσι πήρε και το 3ο σετ με σκορ 12-25.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κυριάκος Σοφοκλέους): Ράφτης Χ, Κοντογιάννης Ν, Αβερκίου Μ, Φιλίππου Ρ, Πόντικας Ι, Αντωνίου Π, Ξυδιάς Γ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Άρτεμις Παυλίδου): Lukovic L, Χατζηγεωργίου Α, Χρίστου Α, Dzhurov M, Κουλέντης Α, Vladislav F, Εμμανουηλίδης Α, Προδρόμου Χ, Lukovic P, Λιοτατής Α, Ελευθερίου Ν.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending