fbpx

Δες πώς μπορείς να κερδίσεις €1,000 κάθε εβδομάδα μέσω του sKash!

Σίγουρα άκουσες για το sKash, το πρώτο mobile wallet app στην Κύπρο! Πρόκειται για ένα καινοτόμο app, που σκοπό έχει να σε διευκολύνει στον τρόπο με τον οποίο κάνεις τις καθημερινές συναλλαγές σου!

Με το sKash μπορείς να κάνεις πληρωμές σε λογαριασμούς, μεταφορές σε άλλα άτομα και αναλήψεις μετρητών εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Το app είναι τόσο εύχρηστο και ταυτόχρονα χρήσιμο, που κάθε νέος πρέπει να το έχει στο smartphone του!

Το sKash λοιπόν έχει ετοιμάσει ένα απίστευτο διαγωνισμό που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις!

1
Κέρδισε €1,000 κάθε εβδομάδα!

Κάθε εβδομάδα μέχρι τέλος Ιανουαρίου, 1 τυχερός χρήστης του sKash θα κερδίζει €1,000, απλά χρησιμοποιώντας το πρώτο mobile payment app στην Κύπρο!

Πώς να μπεις στην κλήρωση;

Χρησιμοποίησε το app για να στείλεις λεφτά σε φίλους σου ή να πληρώσεις το λογαριασμό σου σε καταστήματα που δέχονται πληρωμές μέσω sKash! Κάθε συναλλαγή αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση. Η χρήση του app είναι εντελώς δωρεάν!

Για παράδειγμα, μπορείς να πάρεις τον καφέ σου από τα Costa Coffee, να παραγγείλεις noodles από το Wok In Α Box ή να κάνεις τις αγορές σου από τα καταστήματα STEPHANIS, αλλά και από τόσα άλλα καταστήματα που συνεργάζονται με το sKash!

2
Κατέβασε τώρα το sKash και πάρε €5!

Το StudentLife σου δίνει την ευκαιρία αν κατεβάσεις τώρα το sKash, να πάρεις αυτόματα €5 για να ξεκινήσεις να κάνεις τις συναλλαγές σου εύκολα, γρήγορα και δωρεάν! Δηλαδή κατεβάζεις το app εντελώς δωρεάν, κάνεις εγγραφή και αυτόματα μπαίνουν €5 στον λογαριασμό σου!

Χρησιμοποίησε το sKash και θα εντυπωσιαστείς! Και μην ξεχνάς… με κάθε συναλλαγή που κάνεις, διεκδικείς €1,000! Καλή επιτυχία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending