fbpx

Επισκεφθήκαμε τους “ειδικούς της καλής ζωής” στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Σε απασχολεί κι εσένα η υγεία και το σώμα σου; Ψάχνεις τρόπους για να είσαι υγιής και να νιώθεις όμορφα; Επειδή όλοι θέλουμε να είμαστε γεμάτοι όρεξη και ενέργεια καθημερινά, είναι καλό να συμβουλευόμαστε τους κατάλληλους γι’ αυτό.

Οι “ειδικοί της καλής ζωής” έφτασαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και εμείς τους επισκεφθήκαμε για να μας προτείνουν ό,τι χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Φυσικά, μιλάμε για το νέο κατάστημα Holland & Barrett που άνοιξε τη Δευτέρα 18/2 στην Πανεπιστημιούπολη!

Άρα καλά κατάλαβες! Τώρα θα μπορείς να ψωνίζεις τα αγαπημένα σου συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και υγιεινά τρόφιμα & σνακ, μερικά μόλις βήματα μακριά από την αίθουσα του μαθήματός σου! Από 18/2 μέχρι 23/2 έχεις 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Δες γιατί αξίζει να επισκεφθείς το νέο κατάστημα Holland & Barrett:

Αν δεν έχεις επισκεφθεί ξανά ένα κατάστημα H&B αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως πρόκειται για ένα χώρο όπου μπορείς να βρεις συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και όχι μόνο.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είμαστε ευαίσθητοι σε κρυολογήματα οφείλουμε να παίρνουμε τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά και πολυβιταμίνες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Η Χριστίνα εντυπωσιάστηκε από τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης μιας και δεν περιέχουν χημικές ή άλλες βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό. Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προσώπου, σώματος και στοματικής υγιεινής. Η Χριστίνα επέλεξε το coconut oil για τα μαλλιά και τη μάσκα καθαρισμού με tea tree!

Ο Αντρέας πέρασε αρκετή ώρα μαζί με τον υπεύθυνο στο κατάστημα συζητώντας για τα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής, όπως τα shakes πρωτεΐνης. Το σίγουρο είναι ότι αν κι εσύ ασχολείσαι με τον αθλητισμό θα επισκέπτεσαι το H&B πολύ συχνά, τώρα που ήρθε πιο κοντά σου!

Ακόμη, στο νέο κατάστημα μπορείς να βρεις υγιεινά τρόφιμα και σνακ όπως είδη βρώμης, μπισκότα, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς αλλά και τρόφιμα χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα όπως φυστικοβούτυρο, μέλι και βιολογικές μαρμελάδες! Άρα μπορείς εύκολα να επισκεφθείς το H&B στο break σου από το μάθημα και να πάρεις μια μπάρα δημητριακών ή πρωτεΐνης!

Για τους χορτοφάγους έχουμε πολύ καλά νέα μιας και στα Holland & Barrett θα βρεις εξειδικευμένα τρόφιμα για χορτοφάγους. Εξειδικευμένα τρόφιμα θα βρουν και όσοι αποφεύγουν την γλουτένη ή την λακτόζη.

Σε περιόδους που έχεις αρκετό διάβασμα, deadlines εργασιών και το μυαλό σου παίρνει φωτιά, το H&B θα γίνει το αγαπημένο σου κατάστημα, καθώς εκεί θα βρεις βιταμίνες και βότανα για την ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης, σε πολύ καλές τιμές!

Και επειδή ξέρουμε ότι κάθε φοιτητής νοιάζεται για την τσέπη του, σε ενημερώνουμε ότι οι τιμές των προϊόντων είναι προσιτές!

Επίσης μπορείς να έχεις 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα από 18 μέχρι 23 Φεβρουαρίου.

1
Γιατί είναι “οι ειδικοί της καλής ζωής”;

Το προσωπικό που συναντήσαμε κατά την επίσκεψή μας στο κατάστημα του H&B στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν πρόθυμο να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστήκαμε! Ξέρουν πολύ καλά ποια προϊόντα ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός και σου συστήνουν τα κατάλληλα για τον οργανισμό σου, μιας και είναι άρτια εκπαιδευμένοι στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής και της υγείας.

Εμείς πάντως φύγαμε με τα ψώνια μας! Σου συστήνουμε οπωσδήποτε να επισκεφθείς το νέο κατάστημα Holland & Barrett στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για να δεις την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει και να ψωνίσεις με 20% έκπτωση!

Θα το βρεις δίπλα από την Τράπεζα Κύπρου στο Εμπορικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Τώρα η καλή ζωή απέχει μόλις λίγα μέτρα μακριά σου!

Εσύ πότε θα επισκεφθείς τους “ειδικούς της καλής ζωής”;


  • Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 8:30π.μ. – 6:30μ.μ. & Σάββατο 8:30π.μ. – 2μ.μ.
  • Follow Holland & Barrett στο Instagram
  • Like Holland & Barrett στο Facebook
  • Η προσφορά ισχύει μόνο για το Holland & Barrett στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και μέχρι 23/2/2019.

Δες πιο κάτω περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψή μας στο κατάστημα!

[huge_it_slider id=”18″]

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending