fbpx

«Ο πιο αδύναμος κρίκος»: Αυτά ήταν τα top αποσπάσματα που ξεχωρίσαμε!

Δεν υπάρχει κανένας πλέον που να μη γνωρίζει το πολυαγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος“, αφού η χάρη του έφτασε μέχρι την Ελλάδα!

Τα απίστευτα μαργαριτάρια των παικτών, δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο. Δεν πρόκειται μόνο για παράξενες απαντήσεις αλλά και για δυνατές προσωπικότητες των παικτών!

Για πάμε να δούμε τα top αποσπάσματα που ξεχωρίσαμε!

1
Η pastry chef που “βαρκέται”, η γέφυρα στην ΕΛΛΑΔΑ του Ρίο-Ντε τζα Νέιρο και ο κύριος “Possible”

Μάταια προσπαθεί ο Τάσος Τρύφωνος να συνεννοηθεί με την pastry chef που δεν αντιλαμβάνεται ότι αναφέρεται στο επάγγελμα της στην αγγλική γλώσσα! Τελικά η απάντησή της μας αποστομώνει, αφού δεν έχει σπεσιαλιτέ, διότι όπως είπε κατά λέξη “βαρκέται“!

Ο επόμενος φίλος μας φαίνεται να μπέρδεψε την Ελλάδα με τη Βραζιλία, αφού νομίζει ότι υπάρχει γέφυρα που ενώνει το Ρίο με το Ντε Τζανέιρο και μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα. Επικό!

Ο κύριος “Possible” έχει γίνει ήδη viral με την απάντησή του. Μιας και δεν γνώριζε ότι ο Tom Cruise ήταν ο πρωταγωνιστής του “Mission Impossible”, είπε να δώσει μια απάντηση να δοκιμάσει την τύχη του!

2
Η νέα σημασία των Μ.Μ.Ε., η ΝΟΤΙΑ ήπειρος και τα κληματόφυλλα του Αδάμ και της Εύας

Το ήξερες ότι τα Μ.Μ.Ε. είναι πλέον τα… Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και όχι Επικοινωνίας/Ενημέρωσης; Οι παίκτες του παιχνιδιού γράφουν ιστορία!

Ήξερες επίσης ότι μετά την ανακάλυψη της Αμερικής, ο φίλος στο βίντεο έχει ανακαλύψει καινούρια ήπειρο; Αυτή είναι η Νότια Ήπειρος! Περιμένουμε σε λίγα χρόνια και την ανακάλυψη της Βόρειας!

Αυτό κι αν δεν το γνώριζες! Ο Αδάμ και η Εύα ήταν Κύπριοι, μάζευαν κληματόφυλλα για να κάνουν κουπέπια και όταν η Εύα έφαγε τον Απαγορευμένο Καρπό, κρύφτηκαν με αυτά!

3
Τα vampire είδη τρωκτικών, η ΤΡΟΠΙΚΗ δηλητηρίαση και ο πιο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ

Η επιμόρφωση μας με την παρακολούθηση αυτού του παιχνιδιού είναι αξεπέραστη! Εκτός των άλλων, μάθαμε ακόμη ότι τα vampires είναι… είδη τρωκτικών. Η παίκτρια φαίνεται δεν είδε ούτε ένα επεισόδιο από τα “Vampire Diaries“.

Ο επόμενος παίκτης φαίνεται ότι είχε πάει παλιά στη Βραζιλία, που έχει τροπικό κλίμα και είχε πάθει ΤΡΟΠΙΚΗ δηλητηρίαση! 😀

Και για το τέλος, ο αυτοαποκαλούμενος πιο έξυπνος Πόντιος πίστευε ότι το στέρνο βρίσκεται στη λεκάνη!

Τι λες; Εσύ θα δοκίμαζες την τύχη σου στον πιο Αδύναμο Κρίκο, με ρίσκο να γίνεις viral σε Κύπρο και Ελλάδα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending