fbpx

Οι Hi-5 σκέφτονται να επανασυνδεθούν 14 χρόνια μετά! Δες τι αποκάλυψαν!

Πέρασαν κιόλας 14 χρόνια από τη διάλυση των Hi-5 και 16 χρόνια από το θρυλικό άσμα “Ξέρω τι ζητάω”, το οποίο χορεύαμε (ξανά) την Κυριακή στο καρναβάλι!

Τα κορίτσια που πρωτογνωρίσαμε από το reality show “Pop Star” του Mega (R.I.P) σίγουρα έχουν λείψει στη γενιά μας, αφού οι περισσότεροι ούτε καν οδηγούσαμε τότε για να πάμε στο Στάδιο Ελευθερία που έδωσαν συναυλία! Σε κάποιους έχει μείνει απωθημένο!

Αυτό που ξεκίνησε τους ψιθύρους για την επανασύνδεση του συγκροτήματος είναι η δήλωση της Ειρήνης Ψυχράμη που χώθηκε “Στη φωλιά του Κού Κου” (πρωινή εκπομπή που βλέπουμε στο YouTube γιατί είμαστε πανεπιστήμιο ή δουλειά).

Συγκεκριμένα η Ειρήνη δήλωσε:

«Στο Pop Star ήμουν 19 χρονών. Το βίωσα πολύ προσγειωμένα. Υπάρχει περίπτωση να ξαναενωθούν οι Hi-5.

Έχουμε μιλήσει με τη Σάγια και τη Μαρλέν, απλώς λίγο στο πως θέλουμε να γίνει δεν έχουμε συμφωνήσει. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να έχει διάρκεια. Θέλω να πω θα ήθελα να κάνουμε μια-δυο συναυλίες μεγάλες.»

Από τα λεγόμενα της Ειρήνης καταλάβαμε πως δεν “πολυ-ξέρουν τι ζητάνε”, αλλά εμείς ανυπομονούμε για να τραγουδήσουμε και πάλι, τις λίγες αλλά μεγάλες επιτυχίες των Hi-5, σε μια συναυλία στο Γ.Σ.Π!

Όλοι όσοι δηλώνουμε “fans”, και συνεχίζουμε να χαρίζουμε views στο videoclip του “Ξέρω τι ζητάω” στο YouTube, δεν βλέπουμε τη στιγμή για την ανακοίνωση του reunion ή έστω για ένα remake του τραγουδιού!

Εσύ ξέρεις τι ζητάς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending