fbpx

Αυτές είναι οι top 5 κωμικές σειρές που θα «κολλήσεις» αν βλέπεις στο Netflix!

Το Netflix πλέον αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας μας, λόγω της ποικιλίας αλλά και της πληθώρας επιλογών που προσφέρει. Βρίσκεσαι πάντα σε μια συνεχή αναζήτηση για τη σειρά που πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις.

Ιδιαίτερα μετά από μια εξεταστική περίοδο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βάλεις μια παύση και να ξεκουραστείς και γιατί να μη διαλέξεις μια κωμωδία;! Θα σε κάνει να γελάσεις με την καρδιά σου και να απαλλαχθείς από το στρες των εξετάσεων.

Γι’ αυτό κι εμείς σου μαζέψαμε 5 κωμικές σειρές του Netflix, που θα σε κάνουν να… κλαις από το γέλιο!

Δες ποιες είναι οι πιο πετυχημένες κωμικές σειρές που αξίζει να δεις στο Netflix:

1
Grace and Frankie

maspormas.com

Grace and Frankie! Ένα μόνο επεισόδιο είναι αρκετό για να κολλήσεις με τη σειρά (και να κάτσεις να την δεις μέσα σε μια νύχτα).

Η ιστορία ξεκίνα με την ανακοίνωση των συζύγων της Grace και της Frankie, ότι είναι ομοφυλόφιλοι και ότι τα τελευταία 20 χρόνια είναι ζευγάρι. Κάπως έτσι βρίσκουμε τις δύο πρωταγωνίστριες της σειράς (Grace και Frankie), να αναγκάζονται να συγκατοικήσουν στο παραθαλάσσιο σπίτι τους.

Η σειρά μας δείχνει τη ζωή των δύο πρωταγωνιστριών και την ανάπτυξη της φιλίας τους, που περνά από χίλια ζόρια. Ωστόσο, η μια δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την άλλη.

Είναι μια πολύ όμορφη ιστορία με γέλιο, γεμάτη μηνύματα και μαθήματα ζωής. Προσωπικά η αγαπημένη μου κωμωδία στο Netflix, που πραγματικά σου συστήνω να την δεις.

2
Friends from College

Change.org

Μια σειρά που παρουσιάζει την κωμική πτυχή μιας παρέας που είχε δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο του Harvard.

Η σειρά εξιστορεί με κωμικό τρόπο τις φιλοδοξίες, τις “άτσαλες” και ρομαντικές στιγμές των 6 πρωταγωνιστών, οι οποίοι είναι πλέον κοντά στην ηλικία των 40.

Η σειρά διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μια πολύ διασκεδαστική σειρά της παραγωγής του Netflix, που σε προϊδεάζει λίγο-πολύ πώς θα καταλήξεις με τη φοιτητική σου παρέα.

3
Full House

therealfullhousereviewed.wordpress.com

Full House μια παραγωγή που πρωτοεμφανίστηκε προς τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η σειρά από το 1987 μέχρι και σήμερα κάνει θραύση και έχει αφήσει ιστορία.

Μια ολοκληρωμένη σειρά με 8 κύκλους γεμάτους γέλιο και σκηνές που σήμερα αποτελούν μέρος των καλύτερων meme και GIF στο διαδίκτυο.

Αν έχεις ήδη παρακολουθήσει και αγαπήσει τη σειρά Full House, τότε σου συστήνω να κάνεις check τη sequel σειρά που κυκλοφόρησε στο Netflix το 2016, το Fuller House.

4
How I met your mother

playbuzz.com

Το How I met your mother αποτελεί μια από της πιο γνωστές κωμωδίες που προβάλλονται στο Netflix. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει τον Ted Mosby να εξιστορεί στα παιδιά του, πώς γνώρισε την μητέρα τους.

Η πλοκής ξετυλίγεται μέσα από flashbacks, όπου βλέπουμε την πορεία της ζωής του Ted και των 4 κολλητών του φίλων μέχρι να γνωρίσει ο Ted την μητέρα των παιδιών του.

Η σειρά χαρακτηρίζεται από το χιούμορ της, γι’ αυτό είναι και ευρέως γνωστή.

5
Dear White People

power92chicago.com

Το Dear White People είναι μια καινούρια παραγωγή του Netflix, που μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο κύκλοι της σειράς και αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο τρίτος κύκλος.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Ivy League college, ενώ καταπιάνεται με θέματα φυλετικού ρατσισμού και άλλων διακρίσεων. 

Προκαλεί το κοινό της σειράς να προβληματιστεί για συμπεριφορές που συναντάμε στην καθημερινότητα μας και γενικότερα για τη συμπεριφορά μας απέναντι σε διαφορετικές φυλές.

Εσύ ποια από τις πιο πάνω κωμικές σειρές έχεις δει;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending