fbpx

«Πώς περίμενες τη φοιτητική ζωή και πώς είναι στ’ αλήθεια;» 5 Κύπριοι απαντούν!

Βρίσκεσαι κάπου κοντά στην ενηλικίωση σου, κάπου στα 18 σου χρόνια και είσαι αντιμέτωπος με μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου. Το κεφάλαιο των σπουδών. Αρκετά ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό σου, όπως τι να σπουδάσω, που να σπουδάσω, γιατί να σπουδάσω.

Με αρκετούς παράγοντες να επηρεάζουν την απόφαση σου, ως ενήλικας πλέον που θα απαλλαχτεί από την οικογενειακή στέγη, έχεις στο μυαλό σου ως κύριο κριτήριο για την επιλογή των σπουδών, τη φοιτητική ζωή που θα ζήσει κατά την περίοδο των σπουδών.

Οι προσδοκίες της φοιτητικής ζωής είναι αρκετές και μερικές φορές και άπιαστες! Η ονειρική φοιτητική ζωή που αναμένεις να ζήσεις, μπορεί να γίνει και στην πραγματικότητα ή ο ενθουσιασμός υπερισχύει και σου χαρίζει ψευδαισθήσεις;

Φοιτητική ζωή: Expectation VS Reality – 5 Κύπριοι απαντούν!

1
Άνθια, 19 ετών

  • «Στην αρχή επερίμενα night life ή σπίτι με φίλους/φίλες netflix and chill τζιαι κάτι εντελώς διαφορετικό που μια συνηθισμένη μέρα απ’ ότι ήταν στο Λύκειο. Στο τέλος εκατάντησα να θέλω να ππέφτω που τις 20:00 επειδή εν μας αφήνουν σε ησυχία μες στο πανεπιστήμιο λόγω εξετάσεων, εργασιών κ.λπ.»

2
Πέτρος, 22 ετών

  • «Στην αρχή ήμουν πολλά ενθουσιασμένος που εν να εσπούδαζα. Στον πρώτο χρόνο είχε πολύ ενδιαφέρον με τα μαθήματα τζιαι ότι εν κάτι που εν να σε βοηθήσει πιο μετά. Στα επόμενα χρόνια εβαρέθηκα τη ζωή μου τζιαι περιμένω να τελειώσω να έβρω μια δουλειά που να μπορώ να ζήσω κανονικά

3
Δήμητρα, 20 ετών 

  • «Επερίμενα να εντυνούνταν ούλλες με το δικό τους style τζιαι να μεν φορεί η μια ότι φορεί η άλλη, όπως εγίνετουν στο Λύκειο. Επερίμενα να μαγείρευα καθημερινά τζιαι όι να λύσω στα fast food επειδή εν έχω ώρα να μαγειρέψω! Επερίμενα, να ήταν πιο ώριμοι οι άνθρωποι που εν δαμέ τζιαι να μεν έχουν νου νηπιαγωγείου. Σε γενικές γραμμές, εν πολλά που επερίμενα τζιαι εν πολλά που εν καμία σχέση!»

4
Γιώργος, 22 ετών 

  • «Πριν έρτω πανεπιστήμιο η εικόνα της φοιτητικής ζωής που είχα ήταν σαν τις αμερικάνικες ταινίες: πολύ ποτό, party, διασκέδαση, ξενύχτια κ.λπ. Τελικά εκατέληξα να ξενυχτώ για να προλάβω να παραδώσω την εργασία που έχω, πριν κλείσει το σύστημα του πανεπιστημίου.»

5
Χριστίνα, 22 ετών

  • «Όπως είχα φανταστεί τη φοιτητική ζωή, έτσι είναι. Χαλαρά, αρκετή διασκέδαση, κανένα διάβασμα μέσα-μέσα. Έκαμα νέες γνωριμίες, καινούριες παρέες, έζησα νέους έρωτες! Εν στο χέρι σου να ζήσεις τη φοιτητική σου ζωή όπως τη θέλεις!»

Εσύ πώς προσδοκούσες τη φοιτητική σου ζωή και πως είναι; Γράψτε μας σε σχόλιο την δική σου εμπειρία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending