Εσύ θα πλήρωνες για διαμονή σε… «καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τα αστέρια»;

Former Lead Editor & Media Supervisor at StudentLife
airbnb.com

Και όμως! Το είδαμε και αυτό. Αν υπήρχε βραβείο για την πιο ασυνήθιστη διαμονή σε διακοπές, σίγουρα το συγκεκριμένο μέρος που είδαμε μέσω της πλατφόρμας Airbnb θα το κέρδιζε, μιας και αποτελείται από ένα… κρεβάτι, στο Παλαιόκαστρο – Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με την iefimerida.gr, ο τίτλος του «ακινήτου» είναι «Summer Bed under the Stars» (Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια) και είναι ακριβώς αυτό: περιλαμβάνει ένα κρεβάτι σε εξωτερικό χώρο!

Δες πιο κάτω όσα θα σε πείσουν (ίσως κι εσένα) να κλείσεις διαμονή εκεί:

Πόσο κοστίζει η διαμονή και ποιες… ανέσεις θα έχεις εκεί;

airbnb.com

Αν είσαι ρομαντικός τύπος και αναπολείς τις εποχές που ξάπλωνες κάτω από τα αστέρια, τότε αυτή η επιλογή είναι ιδανική για ‘σένα!

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταλύματος:

«Ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα όμορφο και “ζεστό” κρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο».

Μπορείς επίσης να κάνεις χρήση της τουαλέτας, του ντους, και της κοινόχρηστης κουζίνας.

Τι ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη διαμονή σου;

airbnb.com

Όπως είναι αναμενόμενο, δεν θα έχεις: κλιματισμό, τηλεόραση, θέρμανση και… ανιχνευτή καπνού, αλλά θα έχεις το πρωινό και το πλυντήριο σου!

Όπως βλέπεις πιο πάνω στη σελίδα του Airbnb, αναφέρεται το κόστος της διανυκτέρευσης στα 32 ευρώ. Το κόστος καθαρισμού και υπηρεσιών θα σου δώσουν το τελικό ποσό των 41 ευρώ. Στο Airbnb εντοπίστηκε και η τιμή των 21 ευρώ το βράδυ.

airbnb.com

Τι σχολίασαν οι επισκέπτες μετά την επίσκεψή τους;

airbnb.com

Έχει βαθμολογηθεί με σχεδόν 5/5 αστέρια, και όσοι βρέθηκαν εκεί, αναφέρονται σε έναν ονειρικό κήπο, με ελαιόδεντρα και ανέσεις. Π.χ.:

  • «Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα».
  •  «Ήταν μια ωραία εμπειρία. Αν είστε ευαίσθητοι στους ήχους, η λεωφόρος δεν είναι μακριά».

Εσύ θα ήθελες να ζήσεις αυτή την εμπειρία και να κλείσεις εκεί τη διαμονή σου;