fbpx

Βουράτε Γειτόνοι για… τα εκατομμύρια του Ρίκκου! Αξίζει να το δεις;

Ως “καθώς-πρέπει Κυπραίος” βρέθηκα κι εγώ τις προάλλες στους κινηματογράφους αγωνιώντας να παρακολουθήσω την πολυαναμενόμενη ταινία “Βουράτε Γειτόνοι” (τωρά που το γράφω, στ’ αυτιά μου αντηχούν οι τίτλοι έναρξης! ????)

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και πολύ φίλος του cinema… Όχι επειδή δεν μου αρέσει, αλλά κυρίως επειδή προτιμώ τις βόλτες, παρά το “καθίσι”. Παρόλ’ αυτά οργανωθήκαμε με την παρέα, πήραμε τις “σιταροπούλες” μας και τα “λιξιά” μας και κάτσαμε αναπαυτικά στις θέσεις μας!

Γιατί να “βουρήσεις” να δεις την ταινία;

1. Στο “Βουράτε Γειτόνοι, η ταινία” είδαμε όλους, μα όλους τους ηθοποιούς που έπαιζαν στην τότε σειρά του Sigma! Από τη Ναστάζια μέχρι την Κικίτσα και από τη Μαίρη μέχρι τη Βαθούλα! Οι ήρωες ήταν το ίδιο απολαυστικοί όπως και τότε!

2. O Τσιάκκας φρόντισε να βάλει “δυνατές” ατάκες και πολλές αστείες στιγμές στην ταινία, που μας έκανε να “φυρτούμε του γέλιου“, όπως η Βαθούλα με τις φαντασιώσεις της με τον “Όμορφο” πάνω στο φουσκωτό φλαμίγκο!

3. Επιτέλους, έχουμε δει πώς είναι το μεταλλείο του Μιτσερού (που αγαπήσαμε), με εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά.

4. Προσπάθησα να θυμηθώ ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγαμε cinema για να παρακολουθήσουμε μια “κυπριακή παραγωγή” και θυμήθηκα πως ήταν το 2014 στην ταινία “Το Πουλί της Κύπρου“. Καλές είναι και οι ξένες παραγωγές, αλλά “σαν το κυπριακό, εν έσσιει!”.

5. Η ταινία, πέρα από τον κωμικό της χαρακτήρα, έδωσε και σε όλους το “αυτονόητο” μήνυμα πως “κανένας δεν τα επήρε μαζίν του”!

1
Γιατί να μεν “σκοτωθείς του βούρου” να δεις την ταινία;

1. Θα είμαι αυστηρός με τον χαρακτήρα της Κικίτσας γιατί είναι ο αγαπημένος μου. Την περίμενα να ήταν “πιο χαριτωμένη” και να τη βλέπαμε ως τραγουδίστρια, όχι να έχει ξενοδοχείο ζώων! Πολύ εύκολα πούλησε τα όνειρά της!

2. Η υπόθεση της ταινίας με απογοήτευσε, καθώς παρόλο που είχε “δράση” και συνεχή εξέλιξη, εντούτοις, όλο αυτό το κυνήγι για τα εκατομμύρια του Μάππουρου δεν σε άφηνε να ταυτιστείς!

2
Αγαπημένη ατάκα:

Όταν ο Ρίκκος αρπάζει το BMW της Ναστάζιας, η ίδια φωνάζει:

“Ο χώριατος μεσ’ το BMW! Θα μας το πιάσει πίσω ο Πιλακούτας!”

3
Αγαπημένος χαρακτήρας στην ταινία

4

Ο γιος του Μάππουρου ήταν ο πιο cool και yolo χαρακτήρας της ταινίας.

Ένα σου λέω: Η Πέπα να “βουρά” τον Ρίκκο με το μαδράτζι μέσα στην υπεραγορά και εκείνος να τους βγάζει… story!

5
Όπως και να ‘χει, συμπεράσματα:

Καταλήγοντας, θα ήθελα να αναφέρω πως οι “Βουράτε Γειτόνοι” είναι μια λατρεμένη παρέα για τους Κύπριους κάθε γενιάς που χαρήκαμε πάάάρα πολύ που τους είδαμε μετά από 14 χρόνια όλους μαζί, να πρωταγωνιστούν στους ίδιους ρόλους!

Ίσως αυτό να είναι η απαρχή για μια νέα σειρά περιπετειών του “Βουράτε Γειτόνοι“, τις οποίες θα αγαπήσουμε και θα τρέχουμε στο cinema να τις παρακολουθήσουμε.

Βούρα τζιαι εσύ να τη δεις ώσπου παίζει στο cinema!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending