fbpx

Τι να κάνεις όταν ΔΕΝ θες να χωρίσεις αλλά ούτε θες να είσαι στη σχέση σου;

Η αρχή μιας ερωτικής σχέσης είναι μια καινούρια εμπειρία και ένα καινούριο μάθημα ζωής. Σε πολλές περιπτώσεις, οι σχέσεις δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της παντοτινής αγάπης και της αιώνιας ευτυχίας.

Μέσα από τον χρόνο, μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο άνθρωπος που στέκεται στο πλάι σου δεν είναι αυτός που επιζητάς, ή τα προβλήματα και οι τσακωμοί σας δεν έχουν τελειωμό. Οι σκέψεις σου για ένα χωρισμό είναι πολλές.

Το ερώτημα είναι γιατί διστάζεις εφόσον δεν περνάς καλά; Για να θες να παραμείνεις στην σχέση σου σημαίνει ακόμα υπάρχουν συναισθήματα και μάλλον είναι αρκετά δυνατά, ώστε να μη δείνεις το οριστικό τέλος.

Το θέμα υπάρχει μέσα στη σχέση σου και πρέπει να το βρεις. Φτάνει να θες να προσπαθήσεις! Μάθε πιο κάτω πώς:

1
Βρες το πρόβλημα

Όλες οι σχέσεις έχουν περάσει τα πάνω και τα κάτω τους. Αν όμως σε κάθε δυσκολία τραβούσαμε τη γραμμή του τέλους, κανείς από εμάς δεν θα είχε σχέση! Έτσι, αν το μυαλό σου ταλανίζεται από τα ερωτηματικά του τύπου «Τούτοι εν μαλώνουν ποτέ;», «Πώς αντέχουν;» μη σκας!

Όλοι έχουν τις δυσκολίες τους, αλλά σίουρα έχουν βρει τη λύση στο πρόβλημά τους. Πάρε το απ’ την αρχή, σύνδεσε όλα τα μέρη που σε έχουν φέρει στο δίλημμα του χωρισμού.

Τότε θα φτάσεις στο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ΑΜΕΣΑ! Μίλα με τον/τη σύντροφό σου, και βρες τη λύση!

2
Συζήτησε το με κοντινούς σου ανθρώπους

Μοιράσου τις σκέψεις σου με ένα κοντινό σου πρόσωπο, να δεις αν όντως έχεις δίκαιο στα λεγόμενα σου και τι σε κάνει να μένεις ακόμα σε αυτή τη σχέση!

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, μεν  φερθείς εγωιστικά ούτε επιπόλαια – για να είσαι εκεί σημαίνει ακόμα νιώθεις πολλά!

3
Ζύγισε τα καλά και τα κακά

Πριν φτάσεις να αποχωριστείς κάποιο άτομο, πρέπει να μπορείς να δικαιολογήσεις και στον εαυτό σου την ώρα που θα σου λείψει γιατί έφυγες.

Έτσι, αν ζυγίσεις τα καλά αυτής της σχέσης, και είναι πολλά, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Αν όμως τα κακά είναι περισσότερα, έπρεπε να το αποφασίσεις από καιρό, χωρίς δισταγμούς.

4
Δώσε χρόνο στη σχέση σας!

Προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με τον/τη συντροφό σου. Κάνε ένα ρομαντικό δείπνο, και συζήτησε μαζί του/της για τις σκέψεις που σε βασανίζουν, εξήγησε γιατί δεν περνάς καλά και δεν θες να έχεις αυτή τη σχέση.

Δοκιμάστε να ταξιδέψετε μαζί. Μπορεί μέσα από τον χρόνο που θα περάσετε, να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι στη σχέση σου από συμβιβασμό και συνήθεια, ή από υπερβολική αγάπη. Δώσε χρόνο στη σχέση σας!

Ελπίζουμε να αλλάξεις τη σχέση σου προς το καλύτερο! Γράψε σε comment αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending