Έφτασαν τα… παγωμένα μποξεράκια και σουτιέν που θα θες να φοράς συνέχεια!

Social Media & Community
cool underwear pagwmena eswrouxa-001

Και ναι, αγαπητέ αναγνώστη, καλά εδκιάβασες στον τίτλο!

Ωραίο το καλοκαίρι στην Κύπρο με τα “αχαλίνωτα” party σε παραλίες, Nava, Guaba, Kaliva κ.λπ., αλλά μιαν αύρα, μιαν πυρά έσσιεις την!

Στο StudentLife, επειδή σε σκεφτούμαστε τζιαι θέλουμε να είσαι πάντα δροσερός, άνετος τζιαι ευδιάθετος θα σε ενημερώσουμε για την ύπαρξη των πιο κάτω εσωρούχων, τζιαι αν θέλεις πιάννεις τα!

Δες πιο κάτω τις επιλογές σου:

1Αν είσαι (καυτό) αγόρι:

thedad.com

Μπορείς να πάρεις τα Snowballs, τα οποία θα ρίχνουν “snow” πάνω στα… “balls” σου. Εύστοχη ονομασία θα έλεγα!

Τα Snowballs λοιπόν είναι special μποξεράκια, με ειδική θήκη στο μπροστινό μέρος που μπαίνουν παγοκύστες και κρατάνε την περιοχή δροσερή.

Τζιαι το καλύττερο; Σύμφωνα με τον πωλητή, ο “πάγος” στο συγκεκριμένο σημείο αυξάνει την αντρική γονιμότητα (αν σκοπεύεις να γίνεις σύντομα πατέρας!). Με το πίσω μέρος δεν μας είπαν τι γίνεται… να υποθέσω πως συνεχίζει να ιδρώνει;

2Αν είσαι (καυτό) κορίτσι:

BestProducts.com

Πριν πας στο αγαπημένο σου μπιτσό-μπαρο τζιαι πριν φορέσεις το κολιέ-κοχύλι, θα φορέσεις το Cool 58 Bra Coolers. Τι εν τούτο;

Μα φυσικά είναι παγοκύστες τις οποίες μπορείς να βάλεις μέσα από το σουτιέν σου. Όι, όι εν θα παγώσεις, μιας τζιαι διαβεβαιώνουν μας πως δεν παν κάτω από 14 βαθμούς Κελσίου!

Επιτέλους, τώρα μπορείς να χορεύκεις άνετα με την παρέα σου, στα αγαπημένα σου beach bars, χωρίς να γίνεσαι σούππα-λούμα! Να δούμε τι άλλο θα φκάλουν!

Εσύ θα αγόραζες αυτά τα “δροσερά” εσώρουχα;