fbpx

Έφτασαν τα… παγωμένα μποξεράκια και σουτιέν που θα θες να φοράς συνέχεια!

Και ναι, αγαπητέ αναγνώστη, καλά εδκιάβασες στον τίτλο!

Ωραίο το καλοκαίρι στην Κύπρο με τα “αχαλίνωτα” party σε παραλίες, Nava, Guaba, Kaliva κ.λπ., αλλά μιαν αύρα, μιαν πυρά έσσιεις την!

Στο StudentLife, επειδή σε σκεφτούμαστε τζιαι θέλουμε να είσαι πάντα δροσερός, άνετος τζιαι ευδιάθετος θα σε ενημερώσουμε για την ύπαρξη των πιο κάτω εσωρούχων, τζιαι αν θέλεις πιάννεις τα!

Δες πιο κάτω τις επιλογές σου:

1
Αν είσαι (καυτό) αγόρι:

Μπορείς να πάρεις τα Snowballs, τα οποία θα ρίχνουν “snow” πάνω στα… “balls” σου. Εύστοχη ονομασία θα έλεγα!

Τα Snowballs λοιπόν είναι special μποξεράκια, με ειδική θήκη στο μπροστινό μέρος που μπαίνουν παγοκύστες και κρατάνε την περιοχή δροσερή.

Τζιαι το καλύττερο; Σύμφωνα με τον πωλητή, ο “πάγος” στο συγκεκριμένο σημείο αυξάνει την αντρική γονιμότητα (αν σκοπεύεις να γίνεις σύντομα πατέρας!). Με το πίσω μέρος δεν μας είπαν τι γίνεται… να υποθέσω πως συνεχίζει να ιδρώνει;

2
Αν είσαι (καυτό) κορίτσι:

Πριν πας στο αγαπημένο σου μπιτσό-μπαρο τζιαι πριν φορέσεις το κολιέ-κοχύλι, θα φορέσεις το Cool 58 Bra Coolers. Τι εν τούτο;

Μα φυσικά είναι παγοκύστες τις οποίες μπορείς να βάλεις μέσα από το σουτιέν σου. Όι, όι εν θα παγώσεις, μιας τζιαι διαβεβαιώνουν μας πως δεν παν κάτω από 14 βαθμούς Κελσίου!

Επιτέλους, τώρα μπορείς να χορεύκεις άνετα με την παρέα σου, στα αγαπημένα σου beach bars, χωρίς να γίνεσαι σούππα-λούμα! Να δούμε τι άλλο θα φκάλουν!

Εσύ θα αγόραζες αυτά τα “δροσερά” εσώρουχα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending