fbpx

5 ψέματα που είπαμε ΟΛΟΙ έστω μια φορά ενώ ήμασταν σε σχέση!

Συνήθως στη ζωή σου, δε ζητάς και πολλά. Eνα σπίτι, 2 καλούς φίλους σου, ένα μπουκάλι κράσι, τον/τη συντροφό σου και την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Το ψέμα, είτε είναι μικρό είτε μεγάλο, δεν είναι ακίνδυνο – καταστρέφει την εμπιστοσύνη στη σχέση σου και πληγώνει. Για το ψέμα μπορώ να συζητάω για ώρες, και είναι αλήθεια ότι σχεδόν ΟΛΟΙ έχουμε κρύψει την αλήθεια κατά καιρούς, ενώ ήμασταν σε σχέση.

Ένα αθώο ψέμα ήταν, για να αποφύγουμε καυγάδες, εντάσεις ή  γιατί πιστέψαμε πως έτσι δεν θα πληγώσουμε τον άλλο!

Εσύ ποιο/α από τα 5 κάτω ψέματα έχεις πει στη δική σου σχέση;

1
Δεν μιλάω ποτέ με πρώην!

Κανένας δεν θα σου απαγορεύσει να κρατήσεις επαφή με τον/την πρώην σου. Kυρίως όταν με έναν άνθρωπο έχεις περάσει κάποιες καταστάσεις που σας δένουν, θέλεις να ξέρεις τα νέα του.

Στην περίπτωση όμως που ο σύντροφος σου είναι ζηλιάρης, ίσως να προτημήσεις να μην αναφέρεις την επικοινωνία με τον/την πρώην σου, για να αποφύγεις τον καυγά!

2
Τι ώρα γύρισα το βράδυ;

mensfitness.com

Ως γνωστόν, όσο ερωτευμένος και να είσαι, δε μπορείς να αποχωριστείς τους φίλους σου. Μια απλή έξοδος με φίλους, καταλήγει σίγουρα σε διψήφιο αριθμό ποτών και στην ανατολή του ήλιου.

Το επόμενο πρωί/μεσημέρι στο νέο μήνυμα στο inbox σου γράφει: “τι ώρα γύρισες αγάπη μου;” κι εσύ θα απαντήσεις  με 99% πιθανότητα, “ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΡΟΛΟΪ“!

3
Να λες: “Σ’ αγαπώ”!

pixabay.com

Το σ’αγαπώ είναι μία απο τις πιο όμορφες λέξεις που προκαλούν στον/στη σύντροφο σου ένα γλυκό συναίσθημα.

Τις περισσότερες φορές, περιμένεις πρώτα από τον άλλο σου να σ’το πει, όμως αν το πει, εσύ είσαι έτοιμος/η να το ανταποδώσεις;

Μην πέσεις στην παγίδα να το πεις αν δεν το νιώθεις, διότι ο σύντροφος σου θα πληγωθεί περισσότερο αν το διαπιστώσει.

4
“Τίποτα δεν έχω! Καλά είμαι!”

freepik.com/wavebreakmedia-micro

Ποτέ δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ, και απλώς περιμένεις από τον άλλο να το βρει μόνος του (αν είσαι γυναίκα σίγουρα έχεις ταυτιστεί).

Ίσως να θέλεις να δεις πόσο ενδιαφέρεται ο/η σύντροφος σου, να μάθει τι έχεις, ή πόσο καλά σε ξέρει. Εγώ ως γυναίκα, έχω πειστεί πως είναι καλά καταχωρημένο στο DNA μας!

5
“ΠΑΝΤΑ” και “ΠΟΤΕ”

pixabay.com

Δύο χρονικά επιρρήματα, που επικαλείσαι συχνά στη σχέση σου, για να παγώσεις τον φόβο, για να δώσεις την ελπίδα, την ευτυχία που ίσως κρατήσει για καιρό.

Δεν υπάρχει όμως το για πάντα ή το ποτέ – υπάρχει μόνο το χθες, το σήμερα και το αύριο. Ζήσε τη σχέση σου χωρίς να ορίζεις τον χρόνο, γιατί δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό!

Είπες κι εσύ κάποιο από αυτά τα μικρά ψεματα; Θα συνεχίζεις να τα λες; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending