fbpx

5 πρόσφατες Ελληνικές και Κυπριακές σειρές που αξίζει να δεις!

Τώρα με την καραντίνα, μπορεί να έχουν σταματήσει τα γυρίσματα των αγαπημένων σου Ελληνικών και Κυπριακών σειρών, όμως σε όλα τα κανάλια παίζουν επαναλήψεις των πιο πρόσφατων σειρών που σίγουρα αξίζει να δεις!

Είναι σειρές για κάθε γούστο, από δράμα μέχρι κωμωδία, ελληνικής -κυρίως- αλλά και κυπριακής παραγωγής.

Μερικές από αυτές σίγουρα αξίζει να τις δείς…

1
«Έρωτας μετά»

Πρόκειται για δραματική σειρά, από τον Ant1 Ελλάδος – για εσένα που βρίσκεσαι στην Κύπρο και θες να την παρακολουθήσεις, μπορείς να το κάνεις διαδικτυακά!

Η υπόθεση αφορά ένα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο οι επιβάτες ήταν 2 παράνομοι εραστές. Μετά το τροχαίο, ο άντρας θα πέσει σε κώμα, ενώ η γυναίκα θα εξαφανιστεί. Αρχίζει έτσι να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας απαγορευμένης σχέσης, με τους νόμιμους συντρόφους των δύο επιβατών να ψάχνουν απαντήσεις.

  • Πρωταγωνιστούν: ο Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη, ο Μάριος Αθανασίου και η Έμιλυ Κολιανδρή.

2
«Άλλα λόγια θκειέ παπά»

Είναι η νέα κωμική σειρά εποχής του Sigma, με στοιχεία από την τωρινή κυπριακή πραγματικότητα, που υπόσχεται να χαρίσει στους τηλεθεατές άφθονες στιγμές γέλιου.

Έρωτες, πάθη, κόκκινα δάνεια, συνεργατικό, ένας πολυμήχανος τσαούσης και ένας νάρκισσος πάτερ, σε ένα χωριό που επικρατεί λειψυδρία με μόνη πηγή νερού ένα πηγάδι, είναι μόνο λίγα από τα ευτράπελα που συνθέτουν το σκηνικό της σειράς.

  • Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων: ο Κωστάκης Κωνσταντίνου, η Άννα Μονογιού, ο Χριστόφορος Χριστοφόρου και ο Μιχάλης Μουστάκας.

3
«Κόκκινο ποτάμι»

Μια υπερπαραγωγή που θα προβάλλεται από το Omega και σκηνοθετείται από τον γνωστό Μανούσο Μανουσάκη. Πραγματεύτεται μια παθιασμένη ιστορία αγάπης εν μέσω του διωγμού και της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Διαδραματίζεται το 1895 σε μια κωμόπολη της Άγκυρας, όταν δύο οικογένειες Ελλήνων τελούν έναν αρραβώνα μεταξύ του 12χρονου γιου τους και της 9χρονης κόρης τους, ουτώς ώστε το κοριτσάκι – βάση του μουσουλμάνικου νόμου – να θεωρείται ατιμασμένο και να μην μπορεί μετέπειτα να παντρευτεί μουσουλμάνο.

Ένας αρραβώνας επί σκοπού, που τελικά θα καταλήξει σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα όταν μετά από χρόνια, μετά τον διωγμό των Ελλήνων, τα δύο παιδιά θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη. Η σειρά καταφέρνει να παντρέψει την αγάπη με την ιστορία και τα δεινά που πέρασε ο Ελληνισμός εκείνη την εποχή.

  • Πρωταγωνιστούν: ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση.

4
«Πέτα τη φριτέζα»

Μια κωμική σειρά που προβάλλεται από τον Ant1, στην Ελλάδα ήδη διανύει την 2η σεζόν προβολής της, αλλά στην Κύπρο φέτος θα προβάλλεται η 1η σεζόνΕίναι ένα ταξίδι στην παραδοσιακή και υψηλή γαστρονομία.

Ένας καταξιωμένος σεφ με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του μαθαίνει ξαφνικά ότι ο βιολογικός του πατέρας δεν είναι αυτός που θεωρούσε για χρόνια, αλλά ένας μάγειρας σε μια παραδοσιακή ταβέρνα με το όνομα «Λαγουδέρα», στο χωριό Φτασμένο.

Τότε, αφήνει πίσω του τα γκουρμέ εστιατόρια του εξωτερικού για να συναντήσει τον πατέρα του και να αναλάβει την υπό κατάρρευση ταβέρνα, χωρίς όμως να του αποκαλύψει την αλήθεια. Οι συγκρούσεις μεταξύ τους δεν έχουν τελειωμό, σε ένα χωριό που όλοι μπλέκονται σε όλα!

  • Πρωταγωνιστούν: ο Γιάννης Μπέζος, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζένη Μπότση.

5
Άγριες μέλισσες

Αποτελεί τη νέα δραματική σειρά εποχής του Ant1 και διαδραματίζεται στο Θεσσαλικό Κάμπο εν έτη 1958. Κύριο ρόλο στη σειρά έχουν 3 αδερφές των οποίων ο πατέρας πεθαίνει και οι ίδιες προσπαθούν να επιβιώσουν κουβαλόντας βαριά χρέη.

Ένας μεγαλογαιοκτήμονας «βάζει στο μάτι» τα κτήματα των κοριτσιών και γι’ αυτό θέλει να παντρέψει τον γιο του με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές. Η κοπέλα δέχεται την πρόταση, ώστε να καταφέρει να ξεχρεώσει, χωρίς όμως να θέλει πραγματικά να παντρευτεί.

Η απόφαση αυτή καταλήγει στη διάπραξη ενός φόνου, καθώς οι τρεις αδερφές σκοτώνουν το γαμπρό τη νύχτα του γάμου, αφού αυτός προσπάθησε να… βιάσει την μικρότερη αδερφή. Και ενώ η οικογένεια του γαμπρού προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα, ένοχα μυστικά από το παρελθόν αναδύονται στην επιφάνεια.

  • Πρωταγωνιστούν: η Μαρία Κίτσου, η Ελένη Τρίγγου, η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Γιάννης Στάγκογλου.

Αν ήδη βλέπεις κάποια από αυτές τις σειρές, γράψε μας στα comments τις εντυπώσεις σου και… καλή θέαση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending