Μάθε τι σπούδασαν αυτοί οι 5 ραδιοφωνικοί παραγωγοί που ακούμε κάθε μέρα!

Sara Mariza Vryonidi
Physicist, full-time dreamer
radiofwnikoi paragwgoi kiprou spoudes
Instagram.com: @christianaari /@elkalia

Ένα γνωστό ρητό λέει: «Διάλεξε μια δουλειά που σ’ αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου».

Αυτό το ρητό ακολούθησαν μάλλον και αυτοί οι 5 ραδιοφωνικοί παραγωγοί αφού, αν και σπούδασαν κάτι εντελώς διαφορετικό, διάλεξαν να κάνουν ως δουλειά κάτι που πραγματικά αγαπούν και να διαπρέψουν στο χώρο!

Πάμε λοιπόν να μάθουμε τα ταλέντα τους!

1Κάλια Ελευθερίου

Facebook.com/©mixfmcyprus

Δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με κάποιο άλλο πρόσωπο, αφού η πολυτάλαντη Κάλια, μέσα από τη καθημερινή της εκπομπή [email protected], αλλά και με τα καθημερινά της Instagram stories, έχει κατακτήσει αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή θέση στη καθημερηνότητα και στην καρδιά μας!

Η Κάλια σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και αν και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, είναι κάθε μέρα τυπική στο ραδιοφωνικό της ραντεβού, συνδυάζοντας τις 2 μεγάλες της αγάπες!

2Έλενα Ολυμπίου

Facebook.com/©hElena.7

Ακόμη μια γυναικεία φωνή που μας κρατά συντροφιά καθημερινά, είναι αυτή της Έλενα Ολυμπίου! Σίγουρα όμως δε μπορείς να μαντέψεις τι σπούδασε!

Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών και παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα σε Ανώτερη Δραματική Σχολή στην Αθήνα!

Αφού αποφοίτησε από το Πάντειο, έκανε μεταπτυχιακό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

3Ηλίας Χαλντούπης

Facebook.com/©mixfmcyprus

Ακόμα ένας ραδιοφωνικός παραγωγός που επέλεξε να ασχοληθεί με τον χώρο είναι ο Ηλίας Χαλντούπης, ο οποίος ξεκίνησε τις σπουδές του στη Διαχείρηση Επιχειρήσεων.

Παράλληλα, έκανε ερασιτεχνικές εκπομπές στο ραδιόφωνο, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, UCY Voice!

Σύνεχισε κάνοντας μεταπτυχιακό στην Αγγλία στην Επικοινωνιολογία (Marketing Communications).

4Χριστιάνα Αριστοτέλους

alphanews.live

Η Χριστιάνα μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς να το πετύχεις, παρ’ όλες τις δυσκολίες!

Όπως η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της, έχει τελειώσει με αρκετές οικονομικές δυσκολίες, δημοσιογραφία στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή, μεταξύ των εκπομπών, του modeling, των συνεντεύξεων και πολλών άλλων προσωπικών επιτυχιών της, μας κρατάει κάθε πρωί συντροφιά στο ραδιόφωνο, κάνοντας κάτι που την εκφράζει!

5Χαριτίνη Ηλιάδου

mylife.offsite.com.cy

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και  ραδιοφωνική παραγωγός Χαριτίνη Ηλιάδου έχει δηλώσει, πως όνειρό της ήταν να σπουδάσει ψυχολογία, αλλά τελικά η αγάπη για τα παιδιά τη κέρδισε και ακολούθησε τον κλάδο της Νηπιαγωγού!

Επιστρέφοντας από τις σπουδές της, δούλευε περιστασιακά ως μοντέλο, αλλά και στο ραδιόφωνο, στο οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα στον MixFm!

6Ανδρέας Φυλακτού

Αν και όπως είχε δηλώσει κάποτε ο Ανδρέας, ήθελε να γίνει… αστροναύτης όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, τον κέρδισε το θέατρο, έτσι σπούδασε υποκριτική!

Έχοντας όμορφες αναμνήσεις από τότε που η μητέρα του ήταν ραδιοφωνική παραγωγός, αποφάσισε παράλληλα με τηn τηλεόραση και το θέατρο, να μας “διασκεδάζει” και μέσω ραδιοφώνου!

Τελικά, όταν κάνεις κάτι με την καρδιά σου, βγαίνει προς τα έξω και καταφέρνεις να κατακτήσεις πολλά!

Εσύ με τι ασχολείσαι παράλληλα με τις σπουδές σου και θα μπορούσες να το κάνεις επάγγελμα στο μέλλον;