fbpx

Μάθε τι σπούδασαν αυτοί οι 5+1 ραδιοφωνικοί παραγωγοί που ακούμε κάθε μέρα!

Ένα γνωστό ρητό λέει: «Διάλεξε μια δουλειά που σ’ αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου».

Αυτό το ρητό ακολούθησαν μάλλον κι αυτοί οι 6 ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αφού αν και σπούδασαν κάτι εντελώς διαφορετικό, διάλεξαν να κάνουν ως δουλειά κάτι που πραγματικά αγαπούν και κατάφεραν να διαπρέψουν στον χώρο!

Πάμε, λοιπόν, να μάθουμε τα ταλέντα τους:

1
Κάλια Ελευθερίου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kalia Eleftheriou 🍉 (@elkalia)

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με κάποιο άλλο πρόσωπο, αφού η πολυτάλαντη Κάλια, μέσα από τη καθημερινή της εκπομπή HIT PARADE, αλλά και με τα καθημερινά της Instagram stories, έχει κατακτήσει αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα και στην καρδιά μας!

Η Κάλια σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και είναι εδώ και χρόνια τυπική στο ραδιοφωνικό της ραντεβού, συνδυάζοντας τις 2 μεγάλες της αγάπες.

2
Έλενα Ολυμπίου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by helena_olymbiou (@helenaoly)

Ακόμη μια γυναικεία φωνή που μας κρατά συντροφιά καθημερινά, είναι αυτή της Έλενας Ολυμπίου! Σίγουρα, όμως, δεν μπορείς να μαντέψεις τι σπούδασε!

Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών και παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα σε Ανώτερη Δραματική Σχολή στην Αθήνα! Αφού αποφοίτησε, έκανε μεταπτυχιακό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

3
Ηλίας Χαλντούπης

cy.hellomagazine.com

Ακόμη ένας ραδιοφωνικός παραγωγός που επέλεξε να ασχοληθεί με τον χώρο είναι ο Ηλίας Χαλντούπης, τον οποίο απολαμβάνουμε κάθε πρωί από τον Sfera.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στη Διαχείρηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα, έκανε ερασιτεχνικές εκπομπές στο ραδιόφωνο, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, UCY Voice! Σύνεχισε κάνοντας μεταπτυχιακό στην Αγγλία στην Επικοινωνιολογία (Marketing Communications).

4
Χριστιάνα Αριστοτέλους

Η Χριστιάνα μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς να το πετύχεις, παρ’ όλες τις δυσκολίες!

Όπως η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της, έχει τελειώσει με αρκετές οικονομικές δυσκολίες, δημοσιογραφία στην Ελλάδα και αυτήν τη στιγμή, μεταξύ των εκπομπών, του modeling, των συνεντεύξεων και πολλών άλλων προσωπικών επιτυχιών της, μας κρατάει κάθε πρωί συντροφιά στο ραδιόφωνο, κάνοντας κάτι που την εκφράζει!

5
Xρήστος Γρηγοριάδης

facebook.com/ant1radio

Σίγουρα ξέρεις ότι είναι ηθοποιός και τον έχεις ακούσει και στο ραδιόφωνο. Ήξερες, όμως, ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει superman; Και μετά δάσκαλος; Ε τελικά δεν έγινε τίποτα απ’ αυτά!

Ο Χρήστος Γρηγοριάδης άφησε στην άκρη το όνειρό του να γίνει superman και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, έκανε μεταπτυχιακό στο University Of Toronto, ενώ αποφοίτησε και από τη δραματική σχολή του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη.

Από το 2017 βρίσκεται στο Ant1 Radio και μαζί τη Μαρίνα Βρόντη, μας κρατούν συντροφιά καθημερινά 6 με 10 το πρωί!

6
Χαριτίνη Ηλιάδου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xaritini Iliadou (@xaritiniiliadou)

Την αγαπημένη μας Χαριτίνη εκτός από την καθημερινή εκπομπή της στο ραδιόφωνο από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ, μπορεί να τη γνωρίζεις και ως ηθοποιό, παρουσιάστρια, σχεδιάστρια μόδας, ζωγράφο (όλα τα κάνει αυτό το κορίτσι).

Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, πως όνειρό της ήταν να σπουδάσει ψυχολογία, αλλά τελικά η αγάπη για τα παιδιά την κέρδισε και ακολούθησε τον κλάδο της Νηπιαγωγού! Επιστρέφοντας από τις σπουδές της, δούλευε περιστασιακά ως μοντέλο, αλλά και στο ραδιόφωνο, ενώ έπειτα ολοκλήρωσε τo μεταπτυχιακό της πάνω στο στις Θεατρικές Σπουδές (Υποκριτική και Σκηνοθεσία) του Πανεπιστήμιου Κύπρου.


Τελικά, όταν κάνεις κάτι με την καρδιά σου, βγαίνει προς τα έξω και καταφέρνεις να κατακτήσεις πολλά!

Εσύ με τι ασχολείσαι παράλληλα με τις σπουδές σου και θα μπορούσες να το κάνεις επάγγελμα στο μέλλον;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending