fbpx

5 Κύπριοι δοκίμασαν το νέο “FIFA 20” και μας είπαν τη γνώμη τους!

Οι gamers και όλοι όσοι είναι φίλοι του αγαπημένου παιχνιδιού – βίντεο προσομοίωσης ποδοσφαίρου – FIFA, θα γνωρίζουν ότι στις 27/09/19 κυκλοφόρησε επίσημα το νέο “FIFA 20”.

Είναι η 27η έκδοση της σειράς FIFA και κυκλοφόρησε για: το PlayStation 4, τα Microsoft Windows, το Xbox One και το Nintendo Switch.

    • «Το “FIFA 20” παρουσιάζει πληθώρα βελτιωμένων γραφικών, μέσα από το καινοτόμο Football Intelligence, το οποίο σε συνδυασμό με το ανανεωμένο Game Flow και του μηχανισμού Decisive Moments, κάνει το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό από ποτέ!»
    • «Το ενισχυμένο σύστημα Ball Physics σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού, «ενθαρρύνει τις μονομαχίες και τα θεαματικά γκολ! Με το AI Defending θα μπορείς να προβλέπεις με μεγαλύτερη ακρίβεια τις ενέργειες του αντιπάλου και με το Natural Player Motion όλες οι κινήσεις γίνονται σε ρυθμό που έρχεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα!»
    • «Στα player modes (single & multiplayer) έρχεται να προστεθεί το Volta Gameplay, όπου μπορείς να παίξεις μπάλα από τις ταράτσες του Τόκυο μέχρι τα πλακόστρωτα του Λονδίνου ή τις περίφημες γειτονιές του Άμστερνταμ σε 1v1, 2v2 και άλλους ποικίλους συνδυασμούς».

Έτσι ρωτήσαμε, 5 Κύπριους gamers που έχουν δοκιμάσει ήδη το FIFA 20 να μας πουν τη δική τους γνώμη για το νέο παιχνίδι. Αν σκέφτεσαι κι εσύ να το αγοράσεις, δες κάποιες «κριτικές» και να αποφασίσεις!

Δες τι μας απάντησαν:

1
Κωνσταντίνος, 16 χρονών

  • «Το παιχνίδι εν πιο αργό που πέρσι γιατί προσπαθούν, απ’ όσο ξέρω, να το κάμουν όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα – σε σχέση με τα στατιστικά των παιχτών. Φυσικά, τα γραφικά εν πολλά καλύτερα που το’ 19 και το dribbling νερφαρίστηκε…»

Say what??? Okay… προφανώς και δεν έχω ιδέα τι σημαίνει το τελευταίο, γι’ αυτό ας αφήσουμε τους «ειδικούς του επαγγέλματος» να τα πουν που ξέρουν καλύτερα!

2
Μάμας, 22 χρονών

  • «Λοιπόν, το Fifa 20 σε σχέση με το 19, εν πολλά πιο ωραίο και ευχαριστιέσαι το περισσότερο. Θεωρώ ότι στα γραφικά του δεν άλλαξε τζιαι τόσο, καθώς φαντάζουμαι θα τα αλλάξουν στο επόμενο (δηλ. το FIFA 21), όταν θα φκει και το PlayStation 5.
    Επροσθέσαν τζιαι ένα ωραίο mode, το fifa street, που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον! Ένα αρνητικό είναι ότι το game play είναι σχετικά πιο αργό, αλλά ευτυχώς και πιο ρεαλιστικό ταυτόχρονα

3
Αχιλλέας, 16 χρονών

  • «Εν το καλύτερο Fifa! Εν πολλά λλία τα ελαττώματα του, σχεδόν ανύπαρκτα».

4
Χριστόφορος, 17 χρονών

  • «Εμειώθηκαν οι τρίπλες δυστυχώς, αλλά το παιχνίδι έγινε πιο ρεαλιστικό, η μπάλα κινείται πιο αργά. Τα γραφικά εννοείται πολλά καλύτερα».

5
Αντρέας, 16 χρονών

  • «Εν το καλύτερο FIFA που έπαιξα ως τωρά! Είναι όντως πιο ρεαλιστικό και πιο εντυπωσιακό, επειδή έχει το Fifa Street – Volta game-play τζιαι με κάποιες αλλαγές στο Ultimate team, έγινε ακόμα πιο ωραίο που τα προηγούμενα».

Εσένα πώς σου φάνηκε το νέο FIFA; Σκέφτεσαι να το αγοράσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending