fbpx

Σου βρήκαμε 5 προορισμούς για να ταξιδέψεις με λιγότερο από €50 αυτές τις μέρες!

Είσαι και εσύ από αυτούς που λένε πως θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο; Θα ήθελες όμως να το κάνεις με τον πιο προσιτό τρόπο.

Εννοείται,  πως το οικονομικό κομμάτι, είναι ο κύριος παράγοντας που δεν σε αφήνει να κάνεις τόσα ταξίδια, όσα θα ήθελες.

Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τους πιο οικονομικούς προορισμούς για να ταξιδέψεις αυτή την αυτή την περίοδο.

Δες πιο κάτω ποιες πόλεις μπορείς να επισκεφτείς σε οικονομικές τιμές:

1
Μύκονος

Όλοι ξέρουμε, πως το νησί των ανέμων, είναι ένας αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός. Εκείνη την περίοδο όμως, κοστίζει ακριβά τόσο το αεροπορικό, όσο και η διαμονή. Σκέφτηκες ποτέ να πας τη φθινοπωρινή περίοδο;

Ε λοιπόν, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Τα αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, κοστίζουν μόνο €20. Υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί που μπορείς να διαλέξεις γι’ αυτό το ταξίδι.

2
Χανιά

Έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις για ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό τριήμερο, στα όμορφα Χανιά. Πώς σου φαίνεται η ιδέα;

Τα αεροπορικά εισιτήρια κοστίζουν €40 με επιστροφή φυσικά και η προσφορά αυτή ισχύει για 19-21/10. Βάλε και εσύ μία Δευτέρα άδεια, δεν χάθηκε και ο κόσμος (μόνο η δουλειά αν χρειαστεί ????)!

3
Τελ Αβίβ

Αυτή τη φορά, ταξιδεύουμε έξω από την Ελλάδα, στο Ισραήλ. Είναι  ένα πολύ όμορφο μέρος με υπέροχη θέα και αισθητική. Αξίζει να το επισκεφτείς και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία.

Τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις €30 με τ’ επιστροφής. Αν το ψάξεις γρήγορα, υπάρχουν πολλές επιλογές και είναι κυρίως Σαββατοκύριακα, που σε συμφέρει!

Έχουν αυτές τις τιμές σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα, οπότε διάλεξε τον καλύτερο συνδυασμό για εσένα και την παρέα σου.

4
Βηρυτός

Πώς θα σου φαινόταν ένα ταξίδι στο Παρίσι της Μέσης Ανατολής, με μόλις €32 για 6 ολόκληρες μέρες; Εμένα πάντως φανταστικό!

Νομίζω πως αυτές οι μέρες είναι υπέρ-αρκετές για να εξερευνήσεις το μέρος, χωρίς να το βαρεθείς. Ετοίμασε λοιπόν τις βαλίτσες σου, γιατί αν το αποφασίσεις, στις 8/11 πετάς για νέες περιπέτειες.

5
Βουδαπέστη

Τελευταία επιλογή που σου προτείνουμε είναι αυτή η μαγική πόλη! Και ποιος δεν θέλει να ταξιδεύει τόσο οικονομικά, σε τόσο όμορφες πόλεις;

Σίγουρα όχι εσύ, γι’ αυτό άρπαξε την ευκαιρία και ταξίδεψε για 4 ημέρες (7/12 -10/12) με μόνο €42. Κλείσε τα εισιτήρια σου, γιατί δεν έμειναν πολλές θέσεις.

Εσύ πού θα αποφασίσεις να ταξιδέψεις σύντομα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending