fbpx

«Ψήνεσαι» για νόστιμο burger; Δες σε ποια στέκια μπορείς να το απολαύσεις στην Κύπρο!

Τα burgers μπήκαν πλέον σε menu μεγάλων εστιατορίων, εκτός από fast-food επιλογή. Πλέον σερβίρονται σε δεκάδες νέα εξειδικευμένα μαγαζιά, στις πιο special εκδοχές τους με ποιοτικά κρέατα, περίτεχνες σως και εξαιρετικά υλικά.

Οι θερμιδικές αυτές απολαύσεις, ταυτισμένες με την αμερικανική διατροφική αλλά και pop κουλτούρα, αγαπήθηκαν γιατί χορταίνουν, έχουν προσιτές τιμές και φυσικά είναι πεντανόστιμες.

Πού μπορεί όμως να βρει κανείς στην Κύπρο αληθινά καλό burger; Ψάξαμε μερικά από τα στέκια που ψήνουν τα πιο νόστιμα και ζουμερά μπιφτέκια

Δες πιο κάτω τις επικρατέστερες επιλογές που σου βρήκαμε:

1
Artisan’s Burgerbar

Αποκλειστικά και μόνο για τους λάτρεις του καλού, τρυφερού, λαχταριστού και ιδιαίτερου burger. Εδώ δεν θα φας απλά ένα καλό μπιφτέκι.

Θα απολαύσεις διαφορετικά και πεντανόστιμα burgers, που, εκτός από φρέσκα υλικά και ιδιαίτερη γεύση, έχουν και πολλή φαντασία.

  • Στασάνδρου 20, Λευκωσία

2
Moondog’s

Η μπυραρία με rock attitude που έχει αποσπάσει 7 βραβεία στα 6 χρόνια λειτουργίας της. Μεγάλη ποικιλία από μπύρες και ποτά, καταπληκτικά burgers και ζυμαρικά.

Από τότε που κυκλοφόρησε το νέο ολοκαίνουριο menu φαγητών, με την ανανεωμένη λίστα με τις 175 και πλέον μπύρες, είμαστε διπλά χαρούμενοι.

Ανακαλύπτοντας όμως έναν ακόμα “θησαυρό” στο νέο menu, ενθουσιαστήκαμε ακόμα περισσότερο! Στο Moondog’s, θα βρεις το ολοκαίνουριο Nutella Oreo Burger. Ένα “Μπιφτέκι” από παγωτό Oreo μέσα σε παντεσπάνι από άρωμα βανίλιας και σοκολάτα Nutella!

  • Μυκηνών 7, Λευκωσία

3
San Pedro Street Food

Όλα τα burgers του San Pedro φτιάχνονται με ποιοτικά φρέσκα υλικά καθημερινά, με κοτόπουλο ή βοδινό κρέας. που αποτελούν τη βάση 17 υπέροχων επιλογών.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με: μπέικον, τυρί, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, αυγό, blue cheese και διάφορα sauces. Μπορείς να προσθέσεις τραγανές τηγανητές πατάτες, σκέτες, με μπαχάρια ή με μπέικον και καπνιστό τυρί.

  • Σπύρου Κυπριανού 99, Λάρνακα

4
Syno Flame Grill

Μπεργεράδικο στη Λάρνακα με homemade burgers, σε πολλές λαχταριστές εκδοχές, με 100% βοδινό κιμά.

Το menu περιλαμβάνει επίσης: φανταστικά wraps, σαλάτες, μπιφτέκια κοτόπουλο, fish and chips και πολλά άλλα.

  • Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 9 , Λάρνακα

Εσύ ποιο θα επισκεφθείς αυτές τις μέρες; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending