fbpx

Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο Joaquin Phoenix για τον ρόλο του ως “Joker”!

Όπως είδαμε σε πρόσφατη έρευνα από το Variety ,αποκαλύφθηκαν τα ποσά που κέρδισαν τα αστέρια των μεγαλύτερων ταινιών του 2019 για τους ρόλους που υποδύθηκαν!

Φυσικά, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας “Joker”, με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix και σε σκηνοθεσία του Todd Phillips, ο κύριος Joker δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της χρονιάς… και όχι άδικα.

1
Τα κέρδη της ταινίας

Όπως είχαμε δει σε προηγούμενο άρθρο, η ταινία “Joker” κατάφερε να κερδίσει περίπου 93,5 εκατομμύρια δολάρια στις Η.Π.Α. και συνολικά 234 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, από την 1η (μόλις) εβδομάδα προβολής της!

Στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία μέσα στην 1η εβδομάδα προβολής καταμέτρησε περισσότερα από 25.000 εισιτήρια – αριθμός ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα!

Ως αποτέλεσμα, ο “Joker” έγινε μία από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών, υπερβαίνοντας πλέον το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office!

2
Το κέρδος του Joaquin Phoenix

O κύριος “Joker” έγινε πλουσιότερος κατά μερικά εκατομμύρια, με τον ρόλο του ως ένας αποτυχημένος κωμικός, που πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, αναζητά μάταια να συνδεθεί και να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του.

Αντιμετωπίζει μόνο τη σκληρότητα, την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας και ταυτόχρονα την αδιαφορία του συστήματος…

Συγκεκριμένα, ο Phoenix ανταμείφθηκε με το εκπληκτικό ποσό των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

3
Πόσα πήραν άλλοι ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί;

Στο club των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών του 2019, βρίσκεται και ο Dwayne Johnson, μετά την εμφάνισή του στη φετινή ταινία “Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw“, έχοντας κερδίσει το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων!

Για την ίδια ταινία, ο συμπρωταγωνιστής του Johnson, Jason Statham, πληρώθηκε με 13 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο «κακοποιός του Brixton», Idris Elba, έβγαλε 8 εκατομμύρια δολάρια.

4
Τι γίνεται με τις γυναίκες ηθοποιούς;

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το 2020 τα θηλυκά movie stars θα κερδίζουν παρόμοιους μισθούς με εκείνους των αρσενικών ηθοποιών, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια!

Για παράδειγμα, η Gal Gadot είχε λάβει μόλις 300.000 δολάριαγια το ρόλο της στην ταινία “Wonder Woman” του 2017. Για να επαναλάβει τον ρόλο στην αναμενόμενη ταινία “Wonder Woman 1984”, αναμένεται ότι θα κερδίσει 10 εκατομμύρια δολάρια!

Πολύ κοντινό ποσό σε αυτό που συνήθως πληρώνεται ένας άντρας για σόλο-ρόλο super ήρωα!

Εσύ πιστεύεις ότι ο Joaquin Phoenix πληρώθηκε «κατάλληλα» για τον ρόλο του ως “Joker”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending