fbpx

Έτσι θα μπεις (κι εσύ) στο Christmas mood αυτόν τον Δεκέμβρη στην Κύπρο!

Επιτέλους ήρθε ο Δεκέμβρης, ο μήνας των Χριστουγέννων. Αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη, λατρεύω αυτή την περίοδο!

Πολλοί φίλοι μου αναρωτιούνται πως καταφέρνω και μπαίνω τόσο νωρίς στο πνεύμα των γιορτών (η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγω ποτέ 😉 ).

Εάν έχεις κι εσύ την ίδια απορία για τα άτομα σαν εμένα, αυτό το άρθρο έχει γραφτεί για ‘σένα!

Δες πώς να μπεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων αυτές τις μέρες!

1
Στολισμός

Εννοείται! Ο πιο απλός και κλασικός τρόπος να ξεκινήσουν τα Χριστούγεννα, είναι να στολίσεις το σπίτι σου. Ακόμη κι εσύ που ζεις μόνος σου, θα είναι ωραία να στόλιζες λιγάκι τον χώρο σου.

Όχι μεγάλα πράγματα. Μικρές πινελιές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο έντονα αυτή την περίοδο.

Γιατί να το κάνεις μόνος σου όμως… και να μην καλέσεις και τους φίλους σου; Να βάλετε μουσική, να χορέψετε, να τραγουδήσετε και γενικά να κάνετε τις τρέλες σας. Μην ξεχάσετε να στολίσετε όμως!

2
Movie Night

Ακόμη ωραία ιδέα, είναι να δεις χριστουγεννιάτικες ταινίες. Θα μου πεις “εντάξει, αυτό το ήξερα και από πριν!” και θα έχεις απόλυτο δίκαιο.

Τι θα έλεγες όμως, αν έβλεπες αυτές τις ταινίες με τους φίλους σου; Κάλεσέ τους στο σπίτι σου, φτιάξε ζεστή σοκολάτα και τσάι. Βάλε σε μπολ chips και pop corn.

Στην περίπτωση που πεινάσετε, παραγγέλλετε και πίτσα αφού είναι περίοδος Χριστουγέννων και χαλάνε σιγά-σιγά οι διατροφές και οι δίαιτες (συγγνώμη διατροφολόγε / διαιτολόγε).

3
Ώρα για ψήσιμο

Χριστούγεννα χωρίς κουραμπιέδες και μελομακάρονα δεν γίνονται! Εντάξει δεν λέω να ξεκινήσεις με τα “βαρετά”, αλλά ένα μπισκοτάκι μπορείς να το φτιάξεις (πιστεύω σε ‘σένα).

Επειδή τίποτα δεν είναι τόσο ωραίο όταν το κάνεις μόνος, φτιάξε τα μαζί με τον φίλο/φίλη σου, με την παρέα σου ή ακόμη και με την οικογένεια σου. Θα γελάσετε, θα περάσετε ωραία και θα βάλετε και στοίχημα αν θα πετύχουν ή όχι!

Το μόνο σίγουρο, είναι πως μετά από όλα αυτό… το σπίτι θα έχει γίνει χάλια. Ευκαιρία να τους “εκδικηθείς” λιγάκι και να καθαρίσετε όλοι μαζί.

4
Ψώνια

Και ποιος δεν λατρεύει τα ψώνια; Ήρθε η στιγμή για τα πιο ωραία ψώνια της χρονιάς (για εμένα τουλάχιστον).

Διάλεξε τα δώρα που θέλεις να κάνεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Στην κοπέλα ή στο αγόρι σου, στον καλύτερο/η σου φίλο/η, στους γονείς σου κ.τ.λ.

Κάπου ανάμεσα στη λίστα σου, μην ξεχάσεις και τον εαυτό σου! Δικαιούσαι και εσύ ένα δωράκι, μόνο και μόνο για τον κόπο σου.

5
Luna Park

Στη Λευκωσία (καθώς και σε άλλες πόλεις), η μόνη περίοδος που υπάρχει η Παραμυθούπολη, είναι η περίοδος τον Χριστουγέννων.

Τι καλύτερο από το να πας με την παρέα σου να παίξετε, να γελάσετε και να ξεχαστείτε από τα μαθήματα και την πίεση των μαθημάτων; Είναι ένας ωραίος τρόπος να βγεις από το σπίτι και να περάσεις πολύ όμορφα!

Χριστουγεννιάτικη μουσική, μυρωδιές, εικόνες… τι άλλο θέλεις για να μπεις και εσύ στο γιορτινό κλίμα;! Αν αποφασίσετε να πάτε και στο παγοδρόμιο, πρόσεξε γιατί θα παγώσεις αρκετά!

6
Βόλτα στην πόλη ή στο βουνό

Άλλη μια πολύ έξυπνη επιλογή, εάν θες να βγεις από το σπίτι. Πήγαινε μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της πόλης ή κάπου πιο μακριά, μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Μόνο και μόνο από τη μυρωδιά του καστάνου και του ξύλου, θα το νιώσεις αμέσως. Οι μυρωδιές όταν κατέβω στο κέντρο της Λευκωσίας, αυτή την περίοδο, είναι από τα πρώτα πράγματα που καταλαβαίνω πως πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Εσύ τι από αυτά τα θα ξεκινήσεις να κάνεις; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending