fbpx

Οι top 5 χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix που θα σε βάλουν σε γιορτινό mood!

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια άρχισαν να ακούγονται ήδη και τα καταστήματα φόρεσαν τα γιορτινά τους, καλώντας μας σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα!

Βέβαια, χωρίς χριστουγεννιάτικες ταινίες και ζεστή σοκολάτα είναι λιγάκι δύσκολο να μπει κανείς στο πνεύμα των ημερών! Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix που θα σε βάλουν αμέσως στο mood!

Δες τις καλύτερες πιο κάτω:

1
Klaus

Ο Γέσπερ είναι γιος ενός ξακουστού Σκανδιναβού ταχυδρόμου και εξορίζεται από τον πατέρα του στο Βορρά, στη Λαπωνία, για να εγκαινιάσει το πρώτο ταχυδρομείο. Εκεί συναντά έναν μυστηριώδη επιπλοποιό με μεγάλη, λευκή γενειάδα – τον Κλάους.

2
The Knight Before Christmas

Μετά την επιτυχία του The Princess Switch, η Vanessa Hudgens  πρωταγωνιστεί στη νέα χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία The Knight Before Christmas (έκανε πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου).

Η Hudgens είναι και executive producer της ταινίας. Αφηγείται την ιστορία μιας καθηγήτριας γυμνασίου που λίγο πριν τα Χριστούγεννα συναντά έναν ιππότη που ταξιδεύει από τον Μεσαίωνα στο σήμερα.

Μαζί της είναι και ο ηθοποιός Josh Whitehouse, που έχει αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τηλεοπτικό prequel του Game of Thrones. Η σκηνοθεσία ανήκει στη Mοnika Mitchell (New Year’s Eve) και το σενάριο στην Cara Russell.

3
Let it Snow

Όταν μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη την Παραμονή των Χριστουγέννων, μια παρέα τελειόφοιτων λυκείου βλέπει τη φιλία τους και την ερωτική τους ζωή να καταρρέει.

Αυτό εξαιτίας μιας αποκλεισμένης pop star, ενός κλεμμένου βαρελιού, μια ομάδας χορευτών, μιας μυστηριώδους γυναίκας που είναι καλυμμένη με αλουμινόχαρτο και ενός επικού party στο Waffle Town. Μετά από αυτό το πρωινό, τίποτε δεν θα είναι το ίδιο.

4
Holiday in the Wild

H Kate παίρνει διαζύγιο από τον άντρα της λίγο πριν φύγουν για το 2ο ταξίδι του μέλιτός τους στη Ζάμπια.

Η ίδια αποφασίζει να πραγματοποιήσει το ταξίδι έτσι κι αλλιώς και σύντομα έρχεται κοντά με τον Derek, αρχηγό της εκδρομής, με τον οποίο θα προσπαθήσουν να σώσουν μαζί ένα μωρό ελεφαντάκι.

5
Holiday Rush

Μετά το αναπάντεχο τέλος της χλιδάτης ζωής τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ένας χήρος ραδιοφωνικός DJ και τα 4 κακομαθημένα παιδιά του μαθαίνουν να… ζουν πιο απλά.

Σε πείσαμε να τις δεις όλες πριν έρθουν τα Χριστούγεννα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending