fbpx

Τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα ροφήματα που είδαμε φέτος στην Κύπρο!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα και η κάθε έξοδός σου να γίνεται όλο και πιο συχνά, με τη δικαιολογία του Christmas mood…

Είναι που όλα γύρω σου είναι στολισμένα κι εσύ ανυπομονείς να τελειώσεις με τις εξετάσεις και τα μαθήματα και να απολαύσεις -όσο το δυνατό καλύτερα- τις χριστουγεννιάτικες σου διακοπές.

Στο κλίμα των Χριστουγέννων έχουν μπει -σχεδόν τα πάντα και οι πάντες- άρα και οι αγαπημένες μας καφετέριες στην Κύπρο, δεν θα μπορούσαν να μην βάλουν κι αυτές τα γιορτινά τους.

Εκτός από τα στολισμένα δέντρα, τα λαμπάκια και τα διάφορα άλλα διακοσμητικά τους, το καλύτερο χριστουγεννιάτικο “thing” τους είναι -φυσικά- τα χριστουγεννιάτικα (festive – όπως τα ονομάζουν) ροφήματα!

Δες πιο κάτω τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα ροφήματα που ξεχωρίσαμε από cafés στην Κύπρο:

1
Toasted Marshmallow Hot Chocolate – Starbucks Cyprus

 

View this post on Instagram

 

Είναι επιτέλους εδώ ???????? Κάντα δικά σου σήμερα!

A post shared by Starbucks Cyprus (@starbuckscy) on

Οι χειμωνιάτικες μέρες απαιτούν πάντα μία ζεστή και πεντανόστιμη σοκολάτα! Ειδικά αυτή την εποχή, που χωρίς ζεστή σοκολάτα, δεν θα νιώσουμεΧριστούγεννα.

Τα Starbucks που έχουν σκεφτεί ότι Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα δεν γίνονται, σου έχουν ετοιμάσει κάποιες εναλλακτικές προτάσεις, για να δοκιμάσεις hot chocolate!

Αν δεν σου φτάνει μία ζεστή σοκολάτα με marshmallow για να μπεις στο κλίμα των γιορτών, τότε σίγουρα τα κόκκινα ποτήρια του Starbucks θα σε βοηθήσουν και φέτος.

2
Spiced Gingerbread Chiller – Gloria Jean’s Coffee Cyprus

Τα Gloria Jean’s έχουν ετοιμάσει για όλους εμάς ένα πολύ «δυνατό» menu με χριστουγεννιάτικα ροφήματα. 

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Spiced Gingerbread Chiller, αν είσαι λάτρης των παγωμένων ροφημάτων – ακόμη και τις πιο κρύες μέρες!

3
#SantasBlends με γεύση Gingerbread – Coffee Island Cyprus

Τη γεύση Gingerbread μπορείς να τη δοκιμάσεις και στα Coffee Island Cyprus! Τι λες; Θα το επιχειρήσεις;

4
Hazelnut Praline Hot Chocolate – Costa Coffee Cyprus

Και ποιος δεν λατρεύει ή μπορεί να αντισταθεί στην πραλίνα φουντουκιού;! Σκέψου… σε συνδυασμό με ζεστή σοκολάτα! Okay, νομίζω ότι δεν χρειάζονται «συστάσεις» για να σε πείσουμε να το δοκιμάσεις…

Φυσικά, ότι κι αν προτιμήσεις να πιεις, ξέρουμε πολύ καλά ότι ένα είναι το σίγουρο… Το Instagram story σου θα αποκτήσει σίγουρα ένα νέο highlight με το ποτήρι του Costa Coffee και τα χριστουγεννιάτικα σχέδια!

5
Chocolate Raspberry Latte – Caffe Nero Cyprus

Για εσένα τον αναποφάσιστο έχει φροντίσει το Caffe Nero Cyprus! Με το ρόφημα Chocolate Rasberry Latte, θα μπορείς να συνδυάσεις όλα τα είδη γεύσεων που σου αρέσουν σε 1, αφού θα πίνεις ταυτόχρονα σοκολάτα, φρούτα και καφέ… Τι άλλο να ζητήσεις;!


Φυσικά, υπάρχουν ακόμη πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες γεύσεις ροφημάτων, σε όλες τις καφετέριες της Κύπρου, που μπορείς να δοκιμάσεις ανάλογα με το δικό σου γούστο και όρεξη!

Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις πρώτα για να μπεις σε Christmas mood;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending