fbpx

ONE: Μάθε τι έκαναν τα 5 μέλη του συγκροτήματος πριν την επανένωσή τους!

Το συγκρότημα ONE, 17 χρόνια μετά τη διάλυσή του, έχει επανενωθεί και σημειώνει την ίδια – μεγάλη επιτυχία!

Αν δεν το ξέρεις, κάνουν live εμφανίσεις κάθε Πέμπτη στο Voodoo Athens και κάθε Κυριακή στις Νότες, στη Λεμεσό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας το συντομότερο να τους δεις μαζί με την παρέα σου, για εγγυημένη διασκέδαση!

Πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει και το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου “Billy Bam Bam”, στο οποίο συμμετέχουν και τα υπόλοιπα μέλη των ONE.

Έχεις αναρωτηθεί τι έκανε ο καθένας τους πριν από την επανένωση του συγκροτήματος;

1
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

tlife.gr

Όπως -ίσως- θυμάσαι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005, με το τραγούδι “Ela Ela” (Come Baby), όπου έλαβε τη 18η θέση.

Έκανε σόλο καριέρα σε Ελλάδα και Κύπρο και μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού του «Και βάζω ένα Πάριο», το 2017 (στο οποίο τραγουδάει και ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος), η καριέρα του απογειώθηκε!

2
Φίλιππος Κωνσταντίνος

studentlife.com.cy

Και αυτό το αγαπημένο μέλος των ONE συνέχισε να έχει σχέση με το τραγούδι, αφού ασχολήθηκε με το μουσικό θέατρο και τη σκηνοθεσία!

Επίσης, είχε κάνει και κάποιες live εμφανίσεις σε μπαράκι της Αθήνας.

3
Πάνος Τσέρπες

musicpress.gr

Ακόμη ένας που ασχολήθηκε με το θέατρο, μετά το τραγούδι! Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αλλά εργάστηκε και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

4
Αργύρης Ναστόπουλος

studentlife.com.cy/activeman.gr

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, από τραγουδιστής συνέχισε ως DJ και διοργανωτής μουσικών events!

Ως DJ έπαιζε σε διάφορα clubs της Αθήνας, με το όνομα DJ X ONE. Ασχολήθηκε επίσης και με τη σύνθεση μουσικής.

5
Δημήτρης Χανιώτης

e-Stage.gr

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, αυτό το μέλος συνέχισε με κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού σπούδασε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστική!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως, αποφάσισε να κυνηγήσει ξανά το τραγούδι και δήλωσε συμμετοχή στο “The Voice Greece!” Τον απολαύσαμε μόνο στην αρχική audition του στο παιχνίδι, επειδή δυστυχώς δεν κατάφερε να γυρίσει καμία καρέκλα.

Ποιανού η πορεία σου έχει κάνει περισσότερη εντύπωση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending