fbpx

5+1 apps για να παίζεις με τους φίλους σου από το κινητό τώρα που δεν τους βλέπεις!

Όλη αυτή η απομόνωση σίγουρα σε έχει κουράσει και σκέφτεσαι συνεχώς πώς να «σκοτώσεις» την ώρα σου. Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα applications με παιχνίδια που είμαστε σίγουροι θα αφιέρωσες και σ’ αυτά αρκετή ώρα.

Έχεις παίξει ποτέ multiplayer games στο κινητό; Τώρα που εσύ κι όλοι σου φίλοι είστε κλεισμένοι σπίτια σας, γιατί να μη βρεθείτε μέσω gaming apps και να περάσετε την ώρα σας;

Πιο κάτω σου προτείνουμε 5+1 gaming apps, όπου η διασκέδαση με τους φίλους σου είναι εγγυημένη!

Δες πιο κάτω τα gaming apps:

1
Houseparty

Ίσως το καλύτερο gaming app για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου με τους φίλους σου! Το Houseparty είναι μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, όπου σου επιτρέπει την ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο και chat με τους φίλους σου.

Ακόμη, μπορείς να παίξεις ένα από τα 4 παιχνίδια που προσφέρει το app live με τους φίλους σου. Το app σε ειδοποιεί κάθε φορά όταν ένας από τους φίλους σου είναι online.

Κατέβασέ το εδώ!

2
UNO!™

Το γνωστό παιχνίδι με χαρτιά τώρα έχει το δικό του app, όπου μπορείς να παίξεις με τους χρήστες του από όλο τον κόσμο!

Το παιχνίδι πρόσθεσε κάποια καινούργια features που το κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου παιχνίδια και να καλέσεις τους φίλους σου να παίξετε μαζί.

Αξίζει να το δοκιμάσεις με τους φίλους σου!

Κατέβασέ το εδώ!

3
Mario Kart Tour

Το Mario Kart Tour έδωσε μια καινούρια αναπνοή στα racing παιχνίδια και έλκυσε περισσότερο κόσμο που δεν έπαιζε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Τα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο δημοφιλές, είναι τα πολύχρωμα γραφικά, οι γνωστοί ήρωες και ο διασκεδαστικός τρόπος παιχνιδιού. Οι επιλογές μεταξύ πρωταθλημάτων, δοκιμασιών και η δυνατότητα multiplayer το κάνουν εθιστικό.

Κατέβασέ το εδώ!

4
Scattergories Blitz – Ready, Set, List!

Θυμάσαι το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν;» που παρουσίαζε ο Φερεντίνος; Το Scattergories Blitz έχει το ίδιο concept με το τηλεπαιχνίδι.

Δηλαδή το app θα σου δίνει ένα θέμα, κι εσύ θα πρέπει να μαντέψεις τις 10 απαντήσεις που έχει το συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορείς να παίξεις αντιμέτωπος και με κάποιον από τους φίλους σου.

Κατέβασέ το εδώ!

5
Call of Duty

Λογικά το όνομα του συγκεκριμένου app σου είναι πολύ γνώριμο κι αν δεν το έχεις κατεβάσει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ίσως η προσωποποίηση των shooting games!

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; Τα -σχεδόν- αληθινά γραφικά, το ότι μπορείς να παίξεις με πολλούς φίλους σου και η επιλογή του να μιλάς στην ομάδα σου ενώ παίζεις ή να τους γράφεις σε chat. Αν είσαι fan των shooting games κατέβασέ το τώρα!

Κατέβασέ το εδώ!

6
Letterpress

Το Letterpress απευθύνεται στους fans των παιχνιδιών με λέξεις. Μπορείς να το παίξεις και μόνος σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις ένα φίλο.

Σε ένα πίνακα με ανακατεμένα γράμματα καλείσαι να βρεις όσες πιο πολλές λέξεις μπορείς στον χρόνο που σου δίνεται!

Κατέβασέ το εδώ!

Ποιο gaming app θα κατεβάσεις για να περνάς τις ώρες σου στη 2η καραντίνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending